Ruudolf

Lisätty sivulle: 2016-10-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ruudolf
29.10.2016 Ruudolf sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

3.11.2016 Ruudolffin kotiutuminen on sujunut hyvin! Ensimmäinen päivä meni asuntoa tutkiskellessa hieman jännittyneenä, mutta seuraavana päivänä Ruudolf oli ihana hellyyttävä itsensä. Ruudolf tykkää kävellä pitkää ikkunalautaa pitkin ja katsella ulos. Tulee myös sängylle löhöilemään kanssani, ja yölläkin osittain on sängyllä. Hän on löytänyt oman paikkansa lämpimän viltin päältä sängyn vierestä. Ensimmäisinä päivinä tuntui että mitkään lelut ei kiinnosta, mutta tänään huomasin kuinka Ruudolf leikki hetken kissanmintulla varustetun leluhiiren kanssa. Aika toiselle rokotteelle varattu. Tulomatka tänne sujui hyvin. Ja ollaankin harjoiteltu koppaan menemistä. Erittäin hyvä ruokahalu Ruudolffilla ainakin on, ruoka maistuu hyvin. Ja tulee aina vieree haistelemaan minun ruokiani kun oma syöty. Eli hyvin on sujunut täällä.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Espoossa.

17.10.2016 Ruudolf on tullut yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kemiönsaarelta ja se on lähtöisin vanhan rouvan isommasta kissapopulaatiosta. Ruudolf on todella sosiaalinen kolli ja se nauttii ihmisten huomiosta todella paljon. Se joutuu olemaan vielä eristyksissä kotihoitopaikan omista kissoista ja aina kun kotihoitaja tulee huoneeseen niin Ruudolf pyytää naukumalla rapsutuksia, eikä meinaa saada niistä tarpeekseen. Ruudolf kiipeää myös mielellään syliin rapsutuksia hakemaan. Yöt poika nukkuu kiltisti vieressä ja yksin ollessaan se on ollut kiltisti riehumatta tai rikkomatta mitään. Ruudolfilla on esiintynyt hellyysagressiotyyppistä puremista, josta sitä yritetään opettaa pois. Tämän takia sitä ei suositella pienten lasten perheeseen.

Ruudolf muuttaisi mielellään uuteen kotiin joko leikkisän kollin kaveriksi tai ainoaksi kissaksi kotiin, jossa sille olisi tarjolla paljon aikaa ja huomiota.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.