Ruuben

Lisätty sivulle: 2015-11-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ruuben
21.11.2015 Ruuben muutti omaan kotiin Espooseen veljensä Asan kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

9.11.2015 Elokuun lopulla Rekkujen kotihoitopaikkaan tuotiin viimeisillään tiineenä oleva naaraskissa, joka lähes saman tien synnytti suloisen pentueen. Pennut nimettiin suomalaisten muusikoiden mukaan, ja niistä tuli Mariska sekä räppäripojat Asa, Brädi, Ruuben ja Särre.

Ruuben on todella seurallinen ja haluaa istua sylissä silitettävänä vaikka kuinka pitkään. Poika on pentueen pienikokoisin ja ehkä senkin takia hieman hellyydenkipeämpi kuin muut. Leikkisä ja rohkea poika joka tapauksessa. Ruoka maistuu hyvin ja liha on lempiruokaa ehdottomasti.

Ruuben etsii kotia, jossa olisi sille kiva kollikissa kaveriksi. Aivan pienten lasten perheeseen poika ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.