Ruu

Lisätty sivulle: 2014-08-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ruu
24.9.2014 Ruu sai kodin Lyylin kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

27.9.2014 Ruu on arempi, kuin Lyyli ja on eristetty vielä tämän päivän ajaksi keittiöön ja makuuhuoneeseen. Ensimmäisen yö meni pörhelön kesyttämisessä, mutta tuli lopulta pikkutunneilla puskemaan kättä ja nukkui vieressä. Syö ja nukkuu hyvin, kurittaa leluja sekä söpöilee. Kättä pusketaan niin kovaa, että mennään nurin. Lyyliä arastellaan kovasti vielä. Kissat saavat nähdä toisiaan n. 10 minuutin pätkissä muutaman kerran päivässä. Tuttavuus alkoi kovalla nuuhkimisella, ja Lyyli on pessyt Ruuta ahkerasti ilmeisesti hajua tartuttaakseen. Tämän jälkeen tapaaminen yleensä jatkuu Lyylin sähähtelyllä ja lätkimisyrityksillä. Tämä väheni kun Ruu päätti sähähtää itse, mikä järkytti Lyylin kissasielun sopukoita. Nyttemmin Lyyli yrittää olla sovittelevampi, eikä aina edes huomaa pienemmän kissan paikallaoloa. Ruu jännää tapaamisia vielä. Molemmat kissat palautuvat tapaamisista nopeasti ja tulevat joka päivä paremmin toimeen.

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus aikaisintaan 29.8.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

4.9.2014 Lisätty Ruulle video! Ruun kaikki sisarukset ovat jo lähteneet omiin koteihinsa. Nyt on pari päivää mennyt kahdestaan Mila-emon kanssa ihmetellessä. Ruu on nyt paljon sosiaalisempi, mitä sisaruslaumassa. Kova kehrääminen alkaa heti, kun Ruuta alkaa silittää. Lempi nukkumapaikka on kotihoitajan tietokonetuolilla ja siinä voi nukkua mukavasti tuolilla istujan selän takanakin! Ruu tykkää kovasti leikkiä ja on saanut Milankin välillä innostumaan painimaan tai juoksuleikkeihin. Rapisevat ja kilisevät lelut sekä pallot ovat Ruun mieleen ja niiden kanssa leikkiessä vierähtää tovi jos toinenkin. Ruu on kiltti, pieni energiapakkaus, jolle leikkisä kissakaveri olisi hyvää seuraa. Ruu antaa emolle myös omaa aikaa eikä ole siis koko ajan kyljessä kiehnäämässä. Ruu teroittaa kynsiään mattoon tai raapimatolppaan, sohvan ja muut huonekalut Ruu on oppinut jättämään rauhaan.

17.8.2014 Ruu on pentueen pienin, mutta pitää silti hyvin puolensa sisarustensa kanssa painiessa. Varsinkin herkkupaloja ja lempileluja puolustetaan murisemalla toisille pennuille. Ruu on hurja kiipeilijä ja tykkää terottaa kynsiään paljon. Varsinkin jäätyään ihmisen kanssa kahdestaan Ruu kiinnostuu kovasti ihmisestä ja tulee kerjäämään silityksiä, tuloksena äänekäs kehrääminen ja puskeminen. Muiden pentujen läsnäollessa Ruu ei oikein malta rauhottua syliin, ettei vaan jää mistään leikistä paitsi.

Rico, Tico, Tara, Zelda ja Ruu sekä emo Mila ovat alkujaan Porin tienoilta ja tulivat Helsinkiin kotihoitoon pentujen ollessa 4-5viikon ikäisiä. Kaikki pennut ovat luonteeltaan todella kilttejä, vilkkaita ja leikkisiä. Eivät pure tai raavi. Korkeintaan sähisevät, jos pelästyvät jotain. Välillä myös murisevat toisilleen, puolustaessaan esim. herkkupalaa. Pennut leikkivät keskenään, mutta myös itsekseen. Ovat tottuneet vieraisiin aikuisiin ja lapsiin. Pennut on matolääkitty ja kynsiä on leikattu useaan kertaan eli ovat tottuneet myös epämielyttävämpiin hoitotoimenpiteisiin. Pennut ovat sisäsiistejä ja muutenkin siistejä kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.