Ruu

01.05.2023

Alkuperä: Suomi

Ruu on iloinen ja utelias tyttöpentu, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Rion kanssa tai kotia, jossa olisi valmiina leikkisä ja lempeä tyttökissa.

13.8 

Ruu ja Rio muuttivat yhteiseen kotiin

30.7.2023

Ruu syntyi sijaiskotiin vappupäivänä, n. 1 kk sen jälkeen kun emo Rosita saatiin talteen suuresta kissapopulaatiosta. Pentunsa Rosita hoiti rakkaudella, mutta ihmisiä kohtaan hän on arka ja jää vielä pentujen kotiuduttua sijaiskotiin rohkaistumaan. Tätä arkuutta on jonkin verran myös pennuissa, kun ne kohtaavat uusia ihmisiä ja asioita. Ruu on leikkisä ja utelias, mutta välillä uudet asiat jännittävät. Se etsii kotia yhdessä siskonsa Rion kanssa. Tytöt leikkivät ja touhuavat paljon yhdessä, siksi olisi upeaa jos heille löytyisi yhteinen koti. Vaihtoehtoisesti uudessa kodissa voisi olla nuori ja leikkisä tyttökissa valmiina.

Pennut ovat erittäin uteliaita ja tottuneita monenlaisiin leikittäjiin, mutta ne eivät vielä esimerkiksi puske ihmistä, kehrää kovin helposti tai varsinaisesti jää nauttimaan rapsutuksista, paitsi välillä lepohetken yhteydessä. Tämä on aika tyypillistä pentukissoille, ja on todennäköistä että myöhemmin myös ihmisen seura kiinnostaa enemmän kun pentua sosiaalistaa leikkien ja yhteisten herkkuhetkien muodossa.  Sijaiskodissa pennut ovat tottuneet pieniin koiriin, joten myös koirakoti voi tulla kyseeseen.

Ruulle maistuu kaikenlainen hyvälaatuinen ruoka, ja toilettiasiat ovat sujuneet mallikkaasti alusta alkaen.