Ruska

Lisätty sivulle: 2011-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ruska
9.10.2011 RUSKA SAI YHTEISEN KODIN LILLI SISKONSA KANSSA TAMPEREELTA

****

30.9.2011 Ruska on rohkaistunut paljon eikä enää mene ihmistä ollenkaan karkuun, antaa hienosti silittää ja ottaa syliin ja on muutenkin todella ihana. Varaus ihmisiä kohtaan on kadonnut lähes kokonaan kun hän on huomannut ettei ihmistä tarvitse pelätä. Ruskalla ei myöskään ole elää “villikissamaista” katsetta vaan hän on sopeutunut hienosti. Ruska odottaisi jo kovasti uuteen ja pysyvään kotiin pääsyä! Ruska on saanut rokotuksen ja turvasirun ja on valmis lähtemään ikiomaan kotiin.

7.9.2011 Ruska kuuluu samaan pentueeseen Lilin kanssa, mutta hänet napattiin
samaisesta ulkorakennuksesta n. 7 viikon ikäisenä, joten hänen kanssa
menikin sitten tovi kun totuteltiin ihmisiin.. Ruska on kotihoidossa Pomarkussa. Ruska on edelleen hieman arka, mutta antaa ottaa kiltisti syliin. Hänestä muokkautuu suurella todennäisyydellä ihan sylivauva, kunhan saa rauhassa tutustua uuteen kotiin. Ruskan ensimmäinen kuva on otettu kun hän oli vielä todella arka ja toinen kuva on sitten otettu kiipeilypuusta jossa ruska viettää mieluusti aikaa ja on siis jo ihan kohtuullisen kesy.
Ruska, Miska ja Lili ovat rokotusten puolesta valmiit lähtemään kotiin viikolla 38.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.