Rusina

Lisätty sivulle: 2011-07-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rusina
27.8.2013 Rusina muutti uuteen kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu naaras, noin 2v. (kesällä 2013) Espoossa

Omistajan kertomaa:

22.7.2013 Rusina on omalle ihmiselleen pieni sylipulla ja kotiin tullessa hän on kärppänä ovella pusuttelemassa. Lempilelunsa laserhiiren kanssa Rusina juoksee hulluna ja selvästi pitää sen vaanimisesta ja hitaasta lähestymisestä. Hyvin hiljainen kissa, ei pahemmin raavi ovia tai huutele turhia. Rusinakin juttelee paljon ja varsinkin ruoka-aikoina. Rusinaa myös ajoittain edelleen ujostuttaa, joten Rusinalle paras koti on aikuinen perhe joko ainoana kissana tai vanhemman kiltin ja rauhallisemman kissan seurana.

8.7.2013 Omistaja kertoo Rusinan olevan edelleen ujo pieni kisuneiti. Viihtyy hyvin omissa oloissaan, mutta kiipeää silloin tällöin syliin kehräämään ja leipomaan. Tulee tarkkailemaan ruoanlaittoa ja muuta puuhailua, mutta pelkää hirmuisesti imuria. Pehmein turkki ikinä!

7.7.2013 Rusina etsii uutta kotia (on ollut Sheldon kissan kanssa samassa kodissa, mutta yhteinen koti ei ole välttämätön, sillä kissat ovat luonteeltaa kovin erilaiset).

KULUKORVAUS KODINVAIHTAJASTA ON 60€
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

***

27.8.2011 Rusina muutti omana kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

23.10.2012 Kuulumisia Rusinalta nyt, kun on kulunut jo yli vuosi kun kisunen meille asteli. Vaikka Rusina on edelleen melkoisen ujo vieraiden seurassa, on hän kuitenkin tottunut joihinkin kävijöihin ja antaa jopa kaapata syliin. Itseäni kisu seuraa joka paikkaan varsinkin kun tulee kotiin. Juttelee kovasti ja pyörii lattialla kuin pieni pullapitko kun ei saa tarpeeksi huomiota.

Vuoden vaihteessa taloon muutti uusi ihmisasukki ja pikkuhiljaa Rusina tottui häneenkin. Öisin tykkää nukkua ja hurista molempien päällä! Lempipuuhaa on ulkoelämän tarkkailu ja peittojen alla mönkiminen. On myös hulluna laser-hiireen, ja jo pelkästään hiiren äänen kuuleminen saa Rusinan aivan sekaisin ja valmiiksi metsästykseen.

Parin viikon päästä taloon muuttaa toinenkin kisu, katsellaan miten yhteiselo alkaa sujumaan. Vaikka Rusina onkin ujo, niin selvästi toisen kissan seura olisi mieluisaa!

***

Naaraspentu, noin 3,5kk (kesä-heinäkuussa), kotihoidossa Vantaalla

28.7.2011 Kaunis Rusina kävi eläinlääkärillä saamassa tehosterokotteenkin ja olisi ihan valmis omaan kotiin. Pennut ovat päässeet tutustumaan myös hoitopaikan isoihin kissoihin, ja Rusina on tuntunut tulevan hirmu hyvin juttuun hoitokissa Kookoksen kanssa. Tytöt vetävät rallia häntä putkella ja erityisesti Rusinainen on tuntunut tykkäävän isosta kiipeilypuusta jossa keikkuminen on nykyään ihan lempparipuuhaa! Tiskikoneen täyttämisessä Rusina on myös ollut valvojan toimessa innokkaasti mukana :D Pentumaisista piirteistään huolimatta Rusina on edelleen suht rauhallinen ja hirmu kiltti, pieni kissamaailman pohdiskelija ja tarkkailija, tässä kissassa vain on jotain selittämätöntä mystiikkaa ja viisautta :) Syliin Rusina asettuu useimmiten raukeasti nauttimaan silityksistä kun neitokaisen rutistukseen kaappaa. Aivan ihana ja erityislaatuinen kissanalku <3

3.7.2011 Rusina on hieman hitaammin lämpiävä “ujopiimä”, itsekseen touhuilija ja enemmän sivusta tarkkailija kuin muut, mutta Rusinakin on reipastunut hurjasti ja taitaa näyttää ne parhaimmat puolensa tutulle kotihoitajalle :) Rusinasta oltiin jo vähän huolissaankin, mutta tyttöä taisi vaan alkuun jännittää ihmisen läsnäolo niin kovasti että leikit ja pesuhetket kaverien kanssa käytiin kun kukaan ei ollut näkemässä. Rusina on rauhallinen ja harkitseva pikkukissi. Tyttö on samassa hoitopaikassa Iidi, Pii, Siina, Santtu ja Neiti Näpsä-pentujen kanssa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.