Rusca

Lisätty sivulle: 2007-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rusca
14.10.2007 Rusca sai kodin Helsingistä.

***

22.9.2007 Hylätty löytökissa-emo joka elänyt hoitokodissa Turussa 13.8.2007 alkaen kahden pentunsa kanssa. Omistajaa etsitty tuloksetta joten alkaa olla kiire löytää emolle oman pysyvän kodin. Se ei voi jäädä kuukausikaupalla asumaan eristettynä yhteen huoneeseen, kun ei siedä mun kissaa&koiraa ei voi elää vapaana. Pennut ovat jo varattuina ja matkaavat koteihinsa viikko 41. Emo myös voi lähteä sen jälkeen.

Rusca luovutetaan leikattuna,rokotettuna,madotettuna ja ulkolois-häädettynä sisäkissaksi. Ei ole kertaakaan halunnut ulos sen jälkeen kun tänne tuli. Ruoka ja lämpö sekä rapsut kelpaa enemmän kuin hyvin! On täysin sisäsiisti ja tarkka siisteydestä muutenkin. Rusca on melko rauhallinen, hellyydenkipeä, utelias & ujo ajoittain, juttelee mielellään, itsenäisyyttäkin löytyy ja näyttää selvästi kun haluaa olla rauhassa. Mieluiten EI pienten lasten perheeseen eikä sinne missä on koiria tai naaraskissoja. Kollikissan kaveriksi tai ainoaksi voi sopia hyvin. Kaipaa aikaa ennen kun luottaa hoitajaan/omistajaan täysin ja on sen jälkeen erittäin uskollinen ystävä.

Vaikutti siltä että on tottunut autossa matkusteluun kun ajeltiin eläinlääkäriin niin tyttö otti matkan lunkisti ja jutteli paljon muttei huutanut eikä panikoinut yhtään. Luovutusmaksu 65 e.