Runo

Lisätty sivulle: 2014-07-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Runo
19.3.2015 Runo ja Virke muuttivat yhdessä omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

5.2.2015 Vieras kuvaaja veti Runon ilmeet vakavaksi, mutta namien voimalla mamma uskaltautui esille poseeraamaan :)

21.1.2015 Runo on päässyt tapaamaan hoitopaikan omat 5 kissaa, ja on osoittutunut aika vältteleväksi muita kissoja (paitsi omaa pentuaan) kohtaan. Runo onkin parhaimmillaan pentunsa Virkkeen kanssa, silloin se tuntuu “vapautuvan” leikkiin ja huolenpitoon, kun taas ihmisen lähestyminen usein saa sen hieman sulkeutumaan ja perääntymään. Runo on uusia asioita kohtaan melko ennakkoluuloinen ja tarvitsee varmasti omassa kodissakin hiukan aikaa siihen, ettei tarvitse olla varuillaan minkään takia. Reippaammalta pennultaan Runo tuntuu kyllä saavan hienosti rohkaisua vieraampienkin juttujen kohtaamiseen.

Hoitopaikassa on alettu kiinnittämään kovasti huomiota siihen, että Runo oppisi huomaamaan että ihmisen lähestyminen ja huomio voi olla ihan mukava juttu; tämä on tapahtunut varovaisin huomionosoituksin, pienin ohimenevin sipauksin ja lyhyin rapsutuksin, niin ettei Runoa ala ahdistamaan tilanne. Tämä onkin tuottanut tulosta ja Runo on alkanut avautumaan hiukan enemmän, vaikkei se sinänsä ihmisen perään olekaan. Pennulleen Virkkeelle Runo on kuitenkin paras mahdollinen mamma, leikkikaveri ja huolenpitäjä, ja on ihana seurata millainen ymmärrys niiden välillä vallitsee. Runon tekee taatusti onnellisimmaksi oman pentunsa kanssa vietetty aika, ja parasta se olisi omassa rauhallisessa kodissa.

1.12.2014 Runosta ja Virkkeestä voit lukea lisää uusimmasta blogikirjoituksesta.

25.11.2014 Runo olisi nyt valmis lähtemään omaan kotiin pentunsa Virkkeen kanssa. Sympaattinen mamma on hoidettu kuntoon, huonot hampaat on poistettu ja sterilointi tehty. Runo on hieman ujo, mutta pentunsa kanssa hyvin leikkisä ja eloisa nuori emo, joka antaa kuitenkin nätisti käsitellä itseään. Runo tykkää jutella paljon kurnuttelemalla ja nauttii antaumuksella ainokaisen pentunsa seurasta, kaksikon painileikkejä on ihana seurata vierestä.

Koska Virke on hieman erityislaatuinen, olisi tälle kaksikolle hyvä löytyä yhteinen koti. Rauhallinen koti, jossa otetaan huomioon Runon ujo luonne sekä Virkkeen poikkeavuus, olisi tälle kaksikolle paras.

5.10.2014 Runo siirtyi pääkaupunkiseudulle kotihoitoon pentunsa Virkkeen kanssa. Tästä pienestä perheestä tehtiin yhdistyksen kummikissoja, sillä molemmat tarvitsevat hiukan enemmän hoitoa ja tutkimuksia kuin normaalisti. Voit lukea kaksikosta enemmän yhdistyksen blogista.

Runo on loukutettu yhdessä muutaman muun kissan kanssa navetan pihalta Satakunnasta. Runo on alussa vähän ujo, mutta reipastuu nopeasti ja antaa rapsuttaa ja silittää itseään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.