Rumba (nyk. Minni)

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rumba (nyk. Minni)
12.1.2007 RUMBA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.8.2007 Minni on ollut luonani nyt reilu puoli vuotta ja tyttö on voinut hyvin ja toki kasvanut paljon! Minnistä on tullut itsenäinen kissaneiti, mutta edelleen kyllä on hyvin hellyydenkipeä. Aamulla Minni on usein herättelemässä suloisesti ja tullessani kotiin Minni osoittaa kaivanneensa :) Minni on ihanan suloinen vaikka välillä on pahat teot mielessä. Minni kuitenkin jo tietää, mitä tarkoittaa “ei” ja usein jopa tottelee, kun sitä toruu. Minnistä on tullut älykäs ja ovela kissa.

Muutama päivä sitten, kun heräsin ja menin olohuoneeseen niin Minni oli hyvin syyllisen näköisenä lattialla. Ihmettelin, että mitä on tapahtunut, mutta pian sekin selvisi. Minni oli yöllä hakenut pöydältä makupalapurkkinsa, avannut sen ja syönyt kaiken :) Onneksi purkki ei ollut aivan täynnä :) Olen opettanut nyt kesällä Minnin valjaisiin ja olemme olleet ulkona joitakin kertoja. Nyt valjaissa oleminen sujuu jo hyvin ja Minni nauttii ulkona olosta. Usein Minni menee kotona oven eteen seisomaan, kun sen tekee mieli ulos :) Minni on edelleen mitä hurmaavin kissa ja on ollut hauska nähdä sen kasvavan!

Hyvää alkavaa syksyä kaikille! T: Noora ja Minni

25.1.2007 Hei! Rumba (nykyään Minni) on ollut luonani nyt lähes kaksi viikkoa. Kaikki on mennyt uskomattoman hyvin. Ensimmäinen ilta meni sohvan alla piilossa, mutta jo toisena päivänä kissa tuli haistelemaan ja tekemään tuttavuutta ja pian jo istui sylissä. Nyt Minni on sopeutunut täysin ja oma luonne alkaa tulla esiin :) Minni on todella leikkisä ja utelias vaikka kotihoitopaikassa vaikutti melko rauhalliselta. Nyt kun Minni erotettiin emostaan, se on ihan selvästi ottanut minut emokseen ja hakee jatkuvasti huomiota ja läheisyyttä. Minni on todella kiltti, herttainen ja nauttii rapsutuksista yli kaiken. Usein se vain heittäytyy selälleen ja nostaa tassut kohti taivasta ja oikein vaatii rapsutuksia :) Minni on hurmannut minut sekä muut sekä sisäisellä että ulkoisella olemuksellaan :) Se on todella kesy ja ystävällinen vieraita kohtaan ja joku aika sitten ollessamme rokotuksessa, suhtautui eläinlääkäriinkin tosi kiltisti! Minni on juuri sellainen karvapallero, jota on elämäänsä toivonut ja vielä paljon enemmän :) Hyvää talven jatkoa! Terveisin: Noora ja Minni

****

NAARAS, tammikuussa 2006 noin 5kk / kotihoidossa Vantaalla

Rumba on nuori kissaneiti joka odottaa omaa kotiaan emonsa ChaChaChan ja sisarustensa Boogien, Samban ja Jiven kanssa kotihoidossa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 8.1.2006: Rumban sisarukset ovat jo pääseet omiin koteihinsa, mutta Rumba odottaa yhä emonsa ChaChaChan kanssa sen oman ihmisen löytämistä. Rumba on sisarusparvesta selvästi rauhallisin ja vaikuttaakin ikäistään vanhemmalta ja viisaammalta kissatytöltä