Rulla (nyk. Piipero)

Lisätty sivulle: 2011-05-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rulla  (nyk. Piipero)
11.6.2011 RULLA SAI KODIN LUVIALTA

****

19.5.2011 Rulla on keväisen pentueen pirteä ja leikkisä pikku-kolli, silmät suurina hän seikkailee ja tutkii innoissaan ympäristöään. Hyppely ja juoksentelu pitkin isoa taloa on mieluisaa puuhaa, ja kun sitä saa harrastaa siskon ja veljen kanssa, on elämä aikas ihanaa. Kolmikon alun arkalainen onkin muuttunut rohkeimmaksi ja silityksiä kaipaavaksi pikku-palleroksi.

Luonteeltaan Rulla tuntuu äkkiä katsottuna rauhalliselta ja pohdiskelevalta, mutta ei anneta ensi vaikutelman viedä harhaan. Uteliaisuus voittaa ja tämä söpöliini seuraa ihmisiä rohkeasti ja haluaa tehdä lähempää tuttavuutta esim. imurin kanssa, kun toiset pennut pötkivät emonsa luokse turvaan tuota kovaäänistä vekotinta.

Itseluottamus on kaverilla kunnossa ja koko ajan ollaan enemmän menossa mukana, siis ihmisporukan menossa. Paljoa hän ei enää ”hoitohuoneessa” viihdy, lähinnä hänet löytää sohvalta makoilemasta tai lasten lelujen kimpusta olohuoneen lattialta. Kaikki mahdolliset saalistettavat jutut, lego-palikoista lähtien, on hirmu kivoja ja niiden parissa kuluu aikaa.

Hoitokodissa Porissa Rulla on tottunut lapsiin sekä aikuisiin kolli-kissoihin, pieniä kynsiä on leikattu, hampaita ja korvia on kurkittu, jotta toimet olisi myöhemminkin helppo suorittaa. Rolle saa rokotuksen ja sirutuksen 31.5 ja sen jälkeen onkin poika valmiina maailmaa tutkimaan.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.