Ruiskaunokki

Lisätty sivulle: 2016-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ruiskaunokki
21.1.2017 Ruiskaunokki sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.1.2017 Ruka on kotiutunut tosi nopeasti ja ollut tosi reipas ja kiltti. Ruka tykkää käydä parvekkeella ja leikkiä pallolla, johon saa raksuja sisään. Kehrää usein ja kovaa ja tykkää puskea. Näyttää siis viihtyvän eikä ole valittanut palvelusta, ainakaan vielä!

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

3.1.2017 Missä olisi Rukan ikioma koti? Rukassa on tapahtunut positiivista kehitystä alun jälkeen! Nykyisin kissaneiti uskaltautuu nukkumaan sohvalle hoitajan viereen ja nukkuupa se välillä hoitokodin muidenkin kissojen kanssa sohvalla. Aika ajoin Ruka intoutuu myös juoksuleikkeihin muiden kodin kissojen kanssa, mutta yleensä kipittää pois, jos toinen kissa tulee nuuhkimaan. Ruka viihtyisikin varmasti kodin ainoana kissana.

7.12.2016 Lisätty Rukalle uusia kuvia!

24.11.2016 Ruka on rohkaistunut hieman alun jälkeen. Nykyisin neiti uskaltautuu tulemaan kodin muihin huoneisiin vaikka viihtyykin edelleen paljon makkarissa. Rukan luottamus ihmisiin on myös hiljalleen lisääntymään päin. Rukan lempipaikka on makkarin maton päällä, jossa se nukkuu joka yö selällään hiljaa kuorsaten! Kotihoitopaikan omiin kissoihin Ruka suhtautuu melko välinpitämättömästi eikä päästä niitä mielellään lähelleen. Ruka etsiikin kotia ainoana kissana.

8.11.2016 Ruiskaunokki, tuttavallisemmin Ruka, on kaunis kissaneiti. Ruka on luonteensa puolesta rauhallinen ja tuntee oman arvonsa. Se rakastaa puskea päitä vastakkain hoitajan kanssa. Ruka on tarkka omasta koskemattomuudestaan ja hoitajaa muistutetaan äkkiä näykkäämällä jos käsi eksyy alueelle, josta neiti ei salli itseään rapsutettavan. Ruka myös rakastaa ruokaa ja uudessa kodissa painontarkkailuun onkin hyvä kiinnittää huomiota.

Rukan suhtautumista toisiin kissoihin ei tiedetä, eikä se ole vielä ehtinyt tavata kotihoitopaikan omia kissoja. Tästä syystä Ruiskaunokki etsii ainakin toistaiseksi kotia kodin ainoana kissana. Ruiskaunokki ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Ruka on tullut Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan löytöeläintalosta Etelä-Savosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.