Rufus

08.07.2019

Alkuperä: Suomi

2.11.2019 Rufus muutti veljensä Karoluksen kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Valloittava Rufus etsii yhteistä kotia veljensä Karoluksen kanssa. Reippaat pojat sopisivat kotiin, jossa ollaan valmiita aktivoimaan energisiä pentuja.

15.10.2019

Rufus on hurmaava, juttelevainen ja sosiaalinen poika, joka rakastaa erityisesti riehumista veljensä Karoluksen kanssa. Lempilelu pallo saa kyytiä, kun Rufus alkaa leikkimään, tältä pojalta löytyy energiaa (vaikkakaan ei yhtä paljon kuin Karolukselta). Maailma on myös uskomattoman kiinnostava tämän pikkukissan silmin, kaikki kolot ja nurkat täytyy tutkia, yhtäkään kiveä ei saa jättää kääntämättä! Hoitajansa puuhia Rufus tutkailee pää kallellaan, hiekkalaatikon siivoaminen on äärimmäisen mielenkiintoista puuhaa.

Riehujen jälkeen Rufus tykkää rauhoittua ihmisen syliin ja nauttia paijauksista. Tästä pojasta tulee varmasti ihana ja seurallinen perheenjäsen, jonka kanssa puuhastella kissamaisia askareita.

Rufus ja Karolus ovat perinteisen suomalaisen hiirikissan pentuja, kotoisin siis maalta, josta myöhemmin päätyivät sisaruksineen Rekuille etsimään omaa kotia. Pojat ovat saavuttaneet luovutusiän ja ovat näin ollen nyt valmiita muuttamaan sijaiskodista maailmalle.