Ruby (nyk. Kiti)

Lisätty sivulle: 2011-10-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ruby (nyk. Kiti)
29.10.2011 Ruby sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

11/2011 Kirjoitan nyt hieman Rubyn kuulumisia, kun viikko saapumisesta on kulunut. Elikkäs Rubyn nimeksi on nyt hieman vahingossakin muotoutunut Kiti. Aloin häntä kutsumaan Kitty-cat:iksi ja siitä sitten muotoutui Kiti :) Ruby siis saapui meille lauantaina ja sunnuntai- iltapäivään asti Kiti oleili meidän makuuhuoneessamme. Sen jälkeen päästimme Kitin tutustumaan muuhun taloomme ja kaksi kissamme laitoimme tutkimaan makuuhuonetta. Kiti oleili sohvan alla ja päästimme kaksi kissaamme makuuhuoneesta lopulta olohuoneeseen. Kiti otti hyvin kaksi muuta kissaamme, eikä ujostellut niitä mitenkään, samoin myös meidän kissamme (Vili ja Haksu) ottivat Kitin hyvin vastaan :) Kuitenkin varmuuden vuoksi Kitiä pidimme seuraavat kaksi yötä ja työpäivää makuuhuoneessa, jonka jälkeen se on saanut olla muiden kissojemme seurassa yöt ja päivät :) Kissat ovat leikkineet ja juoksennelleet sulassa sovussa ja Kiti tykkää kovasti hakeutua Haksun ja Vilin seuraan. Kehräys alkaa heti, kun Kiti näkee Haksun tai Vilin ja alkaa pukkimaan niitä päällään, vastalahjaksi Haksu ja Vili pesevät Kitiä :) Ihmisiä Kiti vielä arkailee hieman ja jos menee liian lähelle Kitin mielestä, niin se juoksee piiloon. Mutta kun silittämään pääsee, niin alkaa suuri hurina ja kellintä ja huiskalelullakin intoutuu leikkimään välillä ihan “vahingossa” ;) Ja rohkenemista on muutenkin havaittavissa Kitissä, aluksi Kiti ei pysynyt ollenkaan sylissä, sekä myöskin rimpuili, jos yritti kantaa. Nyt pysyy jonkin aikaa sylissäkin ja kantaakkin antaa :) Eiköhän se tästä pikkuhiljaa :) Erittäin iloinen olen etenkin siitä, miten Kiti suhtautui Haksuun ja Viliin ja ne Kitiin :)

***

Naaraspentu, noin 3kk

3.10.2011 Rubya hieman ujostutti vieras ihminen, joka tuli Rubya kuvaamaan. Hoitajilleen Ruby on ystävällinen kissaneidin alku. Olisi hyvä, jos Ruby pääsisi nopeasti omaan kotiin, koska tällä hetkellä hoitajilla ei ole hirveästi paljon aikaa viettää kissanpentujen kanssa, joka on erittäin tärkeää kissojen sosiaalistumisen kannalta.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.