Rubi

Lisätty sivulle: 2009-07-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rubi
26.9.2009 Rubi muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

NAARAS, noin 4,5-5kk (elo/syyskuun vaihteessa 2009)/Helsingissä

6.9.2009 Suloinen pieni punainen Rubi-tyttö on kerrassaan hurmaava kissanpentu! Tyttö on aina valmis leikkiin. Ja jossei kukaan muu leiki hänen kanssaan, niin neitonen osaa viihdyttää myös itse itseään. Aina välillä leikin lomassa Rubi hyppää sohvalle viereeni saadakseen hieman silityksiä. Ja sitten taas mentiin pallon, hiirun, huiskan tai vaikka paperitollon perässä. Neiti on kissamaiseen tapaan siisti tyttönen. Hiekkalaatikon käyttö on itsestään selvä asia. Rubi on vailla rakastavaa kotia – ja rakkautta tämä tyttö varmasti antaa samalla mitalla takaisinpäin!

Todettakoon vielä, että Rubi on todellakin tyttö. Tämä siksi, että kauniit punaväriset kisut ovat lähestulkoon aina uroksia. Neitonen on siis harvinainen tässä suhteessa.

30.8.2009 Riffi pääsi omaan kotiin ja loput sisarukset odottavat omaan kotiin pääsyä. Pennut ovat vielä arkoja, mutta oikein kauniita ja suloisia.

19.8.2009 Riffi on jo varattu, mutta mistä koti pentueen lopuille kisuille. Rubi, Rino ja Ramos olisivat jo valmiita nekin lähtemään omaan kotiin.

27.7.2009 Sisarukset Rino, Riffi, Ramos ja Rubi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Katukissa synnytti pennut kellarissa. Mutta talon asukkaat eivät halunnut kissa-asukkaita, pyydystivät emo-kissan ja surmasivat sen. Pennut olivat 3 päivää yksin ja 2 pentua kuoli nälkään. Mutta 4 jaksoivat odottaa apua ja selvisivät elossa. Nyt ne ovat onnellisesti kasvaneet, ystävälliset, iloiset ja terveet, ja valmiit lähtemään uuden kotiin.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.