Rowan ( Nyk. Jaffa )

15.11.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.2.2021 Rowan muutti omaan kotiin, jossa odottamassa kiva kissakaveri. 

 

Rowan on nallekarhumainen pikkukolli, jonka leikeistä ei puutu vauhti eikä vaaralliset tilanteet. Hän on mitä valloittavin veijari, joka säteilee iloa myös ympärilleen.

9.2.2021

Rowan on herättänyt paljon kiinnostusta, joten emme ota tällä hetkellä vastaan enempää kyselyitä.

8.2.2021

Kissaemo Akai saapui Rekkujen sijaiskotiin pentujensa Rowanin, Kionin ja Chisen kanssa vuoden 2021 ensimmäisinä kissoina. Akai on kodinvaihtaja, jonka omistaja luopui siitä terveydellisistä syistä. Sijaiskodissa hän on kasvattanut kärsivällisesti kolmesta pennustaan kunnon kissakansalaiset.

Rowan on pentueen isoin poika, joka painii hurjasti veljensä Kionin kanssa ja keksii tekemistä jokaiseen tylsään hetkeen. Ilmeikkyydessään ja veikeydessään hän on kuin syntynyt somevaikuttajaksi. Mammanpoika Rowan nukkuu mielellään myös ihmisen sylissä ja kehrää koko kylän edestä.

Omaan kotiin Rowan tarvitsee joko toisen nuoren kollin tai se voi muuttaa myös yhdessä veljensä Kionin kanssa. Mikäli Rowan ei muuta veljensä kanssa, hän sopii myös lapsiperheeseen.

Summary in English

Rowan is a sweet and happy little boy with whom there are no quiet moments, he loves to play and is full of life.

8.2.2021

Cat mother Akai arrived at Rekku foster home together with her kittens Rowan, Kion and Chise as the first cats in 2021. Akai is a home changer whose owner gave her up for his own health reasons. In the foster home Akai has patiently raised three lovely kittens who are now ready to move to their own homes.

Rowan is the biggest kitten in the litter who wrestles wildly with his brother Kion and finds something fun to do for every moment of the day. He is also a very sweet little boy who likes to take a nap on the lap of his carers in the foster home and purrs loudly.

Rowan is looking for a home together with his brother Kion or alternatively in a home with another young male cat. If Rowan does not move together with Kion, he would also suit to a family with children.