Rouva Pikkarainen (nyk. Sarabi)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rouva Pikkarainen (nyk. Sarabi)
1/2006 ROUVA PIKKARAINEN SAI YHTEISEN KODIN HERRA PIKKARAISEN KANSSA TURUSTA

****

Pikkurouva Pikkarainen on joukukuussa noin 7kk ikäinen leikattu tyttökissa.

Rouva Pikkarainen on löydetty Tallinnan kadulta ja on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa Herra Pikkaraisen kanssa. Molemmat pariskunnan jäsenet on jo leikattu, joten olisi todella ihanaa jos ne pääsisivät samaan kotiin, sillä ovat olleet yhdessä jo pitkään ja turvautuvatkin toisiinsa maailman myskyissä kuten nuori rakastunut pari konsanaan:) Kissat elivät jonkin aikaa Tallinnalaisen eläinlääkäriaseman takahuoneessa, sillä kotihoitopaikkoja ei ollut tarpeeksi, mutta tällä hetkellä ne ovat siis kotihoidossa Vantaalla. Rouva Pikkarainen on pariskunnan reippaampi osapuoli, se tykkää leikkiä ja olla sylissä. Alkuun ihmisen kosketus tuntui kuitenkin siitäkin hieman pelottavalta (olisiko sitä joskus löyty?), mutta nyt parin kotihoitopäivän jälkeen silitykset ja rapsutukset ovat suurta herkkua ja saavat pikkurouvan kehräämään tyytyväisenä.

Kuulumisia omasta kodista alkuvuodesta 2006:

Herran nimi on nyt sitten Sera ja rouvan Sarabi. Ovat kyllä kotiutuneet todella hyvin. Tulevat jo reippaasti saunasta pois kun tullaan kotiin ja puuhastelevat siinä meidän kanssa sitten koko illan. Villeä nyt hiukan vielä aristaa ja varsinkin jos kävelee kissoja kohti niin menevät karkuun. Rouva antaa ottaa hyvin syliin , mutta herra kyllä pyrkii heti pois. Vieraita menevät saunaan pakoon , mutta tulevat kyllä jossain vaiheessa katsomaan kuka tuli , eivät kyllä anna vieraiden silittää. Että mun mielestä yllättävän nopeasti ovat meihin tottuneet.

Parempaan suuntaan ollaan menossa.. Rouva on lopettanut sähähtelyn , ja sen verran rauhoittunut ettei ainakaan vähään aikaan ole hyökkinyt jalkoihin. Suihkupulloa tulee kyllä jonkin verran käytettyä, kun ei kyllä usko kieltoja.. Pariskunnassa on kyllä hirveän suuri luonne ero. Herraa ei tarvitse komentaa, riittää kun nätisti sanoo ei niin uskoo heti. Ja rouva tykkää olla sylissä, herra ei. Mutta iltaisin kyllä makaa sohvalla mun vieressä rapsuteltavana.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA KESÄKUULTA 2006:Sarabi onkin sit toista maata, ei läheskään niin seurankipeä kun Sera. Tykkää istua iltasin mun sylissä ja sitte katsellaan akvaariokaloja , koittaa niitä sit pyydystää lasin läpi :) Ruuan suhteen edelleen hyvinhyvin nirso , ei syö kun raksuja ja vasikanlihaa , mikään muu märkäruoka ei kelpaa. On onneksi jättänyt sen jalkoihin hyökkäämisen pois , se oli aika keljua. Villeä on raapassut muutaman kerran ja mua myös , sitä täytyy koko ajan silittäessä tarkkailla millon ei enää tykkää… Vieraita tulee aina katsomaan ja antaa joskus silittää.