Rossi

Lisätty sivulle: 2012-09-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rossi
21.1.2013 Rossi sai kodin hoitopaikastaan

***

Urospentu, noin 6,5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Tampereella

23.9.2012 Pirlo ja veljensä Rossi ovat reippaita kissapoikia.

Rossi-kolli saapui kotihoitoon 27.6.2012 veljensä Pirlon kanssa. Kuljetusboxin perällä kyyhötti kaksi pienen pientä, raidallista kissanlasta, jotka eivät olleet tarpeeksi vanhoja osatakseen edes syödä itse. Pojat olivat tuolloin arviolta 4-5 viikkoisia vauvoja, jotka tarvitsivat tuttipulloruokintaa ja kädestä pitäen-ohjausta, hellyyttä ja turvaa. Kuitenkin veljekset ovat kasvaneet terhakoiksi ja terveiksi kissanuorukaisiksi pääasiassa reippautensa ja ennakkoluulottoman elämänhalunsa ansioista.

Rossi on veljeksistä eläväisempi, uteliaampi ja sosiaalisempi. Se lähti uusiin seikkailuihin mitään pelkäämättä jo ensi viikkoinaan kotihoidossa,vaikkei edes nähnyt vielä kunnolla eteensä. Rossi on hyvin tavallinen kissanpentu paitsi ulkonäöltään myös luonteeltaan. Se jaksaa innostua leikkimään jokaisella murulla jonka lattialta löytää, työntää päänsä jokaiseen koloon ja haluaa maistaa kaikkea mihin vaan hampaansa voi upottaa. Rossi on asianmukaisten madotusten ja rokotusten jälkeen liittynyt kotihoitopaikan muuhun laumaan, jossa sitä ohjastaa ihmishoitajien lisäksi kaksi suurta koiraa ja kaksi aikuista kissaa. Rossi tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on myös tottunut lapsiin. Eläinkavereiden lisäksi Rossi pitää ihmisistäkin ja leikistä väsynyt pentu käpertyy mielellään ihmissyliin nukkumaan. Vauhti päällä ollessaan se ei kuitenkaan erityisemmin sylittelystä välitä. Rossi on sisäsiisti ja käyttää avonaista hiekkalaatikkoa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.