Rosmariini

31.05.2018

Alkuperä: Suomi

Nuori ja vilkas Rosmariini etsii kotia jossa kaverina olisi nuori ja leikkisä tyttökissa. Tulevilla ihmispalvelijoilla olisi hyvä olla ymmärrystä ujomman pikkukissan sielunelämää kohtaan ja kärsivällisyyttä opettaa pieni tyttö kotikissan tavoille. Rosmariini asuu kotihoitajan luona Helsingissä.

11.11.2018

Rosmariini ja Tinjami muuttivat yhteiseen kotiin.

24.9.2018

Rosmariini on energinen tyttöpentu jonka tämänhetkinen intohimo ja hupi on leikkiminen, rallittelu ja vapaapainiottelut veljensä Tillin kanssa. Hoitajaa viihdytetään ilmavilla hypyillä ja loikilla, ja särkyvät esineet on silloin syytä nostaa turvaan.

 

Pienenä pentuna se oli pentueen isoin ja tottui saamaan tahtonsa läpi. Muiden saavutettua se koossa, pomoilu on jäänyt vähemmälle vaikka parhaimmat namit saatetaan julkeasti viedä vaikka sisaruksen suusta jos neiti sille päälle sattuu.Rosmariini on vielä arka vieraille ja tutuillekkin pitää välillä sähistä varmuuden vuoksi. Rapsutukset kuitenkin maittavat ja sylissäkin on ihan kivaa. Kiitokseksi voi saada tyytyväisen hurinan.

 

Uudessa kodissa tulee olla jo aikaisempaa kissakokemusta, ja ymmärrystä siitä miten ujomman kissan luottamus voitetaan (namit ovat erinomainen keino, Rosmariinissa kun on herkkusuun vikaa..)Nuori ja reipas kissakaveri uudessa kodissa tulee olla, mutta lapsiperheeseen Rosmariini ei tällä hetkellä sovellu.

 

HUOM! Kuten kaikki Rekkujen kissat, myöskään Rosmariinia emme luovuta vapaana ulkoilevaksi.