Rosmariini

Lisätty sivulle: 2013-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rosmariini
12.12.2013 Rosmariini muutti omaan kotiin siskonsa Laventelin kanssa.

Kaksikko sai kodin heidät loukuttaneelta henkilöltä.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2013, kotihoidossa Espoossa

8.12.2013 Sisarukset Rosmariini ja Laventeli loukutettiin Satakunnan suunnalla ulkoa turvaan ja pikkuiset matkasivat yhdistyksen hoitopaikkaan pääkaupunkiseudulle kasvamaan ja reipastumaan. Suloinen kaksikko on kovasti toisiinsa kiintynyt, Rosmariinista on tullut pieni halipallo kun taas Laventeli on reippaampi tutkimaan kaikkea uutta ympäristössään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.