Rory

Lisätty sivulle: 2015-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rory
12.10.2015 Rory sai kodin Helsingistä toisen kollikissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.10.2015 Rory on ollut meidän perheessä nyt viikon ja alku on sujunut oikein hyvin! Heti uuteen kotiin päästyään Rorysta kuoriutui utelias, hyvin leikkisä ja sosiaalinen pieni kissa, vaikka hän pentueessa vaikuttikin arimmalta yksilöltä. Olimme rajanneet asuntomme keittiön Rorya varten, perheemme toinen kissa Noksu vaistosi kuitenkin heti uuden tulokkaan ja suhtautui asiaan uteliaasti, mutta rauhallisesti. Myös Rory kävi heti alusta asti haistelemassa keittiön ovella, jonka toisella puolella Noksu odotteli.

Ensitapaaminen sujui rauhallisesti. Noksu osoitti meille ihmisille pari päivää mieltään, mutta Roryyn hän suhtautui nätisti. Pojat ovat nyt hyvin leikkisiä ja jos Noksu ei pysy Roryn menossa mukana, osaa hän näyttää sen Rorylle hellästi näykkäisemällä. Tästä Rory ei ole pahastunut vaan jatkaa leikkiään normaalisti. Noksu on selkeästi ottanut isällisen roolin ja pesee Rorya ja nyt viimepäivinä he ovat nukkuneetkin kimpassa. Rory on voinut hyvin. Ruoka on alusta asti maistunut, vessahommat onnistuneet mallikkaasti eikä mitään oireita stressistä ole ilmaantunut. Mielestäni kotiutuminen ei olisi voinut paremmin onnistua!

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015.

27.9.2015 Rory ja sen sisarukset Doctor, Jack, Master, Phantom ja Rose ovat kotoisin Etelä-Savosta ja odottavat tällä hetkellä ikiomaa kotia Rekkujen kotihoitopaikassa Helsingissä.

Tullessaan kotihoitoon Rory oli sisarusparven pienin ja arin, mutta on rohkaistunut todella nopeasti. Rory haluaa mieluiten tutustua tilanteisiin ensin katselemalla hetken sivusta, mutta osallistuu sitten leikkeihin innolla ja tulee tervehtimään myös uusia ihmisiä. Silitykset kirvoittavat Rorystä esille kumean kehräyksen.

Kaikki pennut ovat sisäsiistejä ja hyvin käsiteltävissä. Hoitotoimenpiteet (esimerkiksi kynsienleikkuun ja lääkkeiden annon) voi suorittaa normaalisti. Ruoka ja vesi maistuvat pennuille erittäin hyvin. Kaikki viihtyvät myös muiden kissojen seurassa ja kaipaavat leikkikaveria, joten pennut luovutetaan joko talouteen, jossa on jo (mieluiten samaa sukupuolta oleva) kissakaveri tai samaan kotiin yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.