Roosa

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.9.2019 Roosa sai oman kodin, missä saa nauttia täydestä huomiosta ainoana lemmikkinä.

11.9.2019 Kuulumisia kodista:

Meillä on yhteiselo Roosan kanssa lähtenyt sujumaan hyvin.  Roosa ei ole piilotellut yhtään sohvan tai sängyn alla, vaan on ollut mun seurassa koko ajan. Hutipissoja ei ole tullut ja hän syö ja juo ja käy hiekkalaatikolla normi-kisun tapaan. Eli täällä on kaikki mallillaan.

***

9-vuotias kissaneiti Roosa etsii loppuelämän kotia, missä saa olla ainoana lemmikkinä.

4.8.2019

Roosa on jo hieman kypsemmän iän saavuttanut kissaneiti,joka on luonteeltaan kiltti ja ihmisten seurassa sosiaalinen. Roosa tutustuu uusiin ihmisiin nopeasti, ja Roosaa pääsee rapsuttelemaan melkeinpä heti. Se on jo useampaan kertaan joutunut kotiaan vaihtamaan (itsestään riippumattomista syistä!), joten nyt olisi tärkeää löytää Roosalle vihdoin se oikea loppuelämän koti.

Roosa on tottunut ulkoilemaan valjaissa ulkona. Vanhemmaksi kissaksi se on vielä leikkisä, ja uuden kodin pitäisikin olla valmis leikittämään ja aktivoimaan Roosaa. Roosa antaa hienosti hoitaa itseään, eli esim. kynsien leikkaaminen ja lääkitseminen sujuu tämän kissan kanssa hienosti.

Toisia kissoja Roosa ei oikein siedä, ja sillä on taustalla ikävä kokemus koiran kanssa, joten se etsii kotia ainoana lemmikkinä.