Roosa

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

9-vuotias kissaneiti Roosa etsii loppuelämän kotia, missä saa olla ainoana lemmikkinä. 

4.8.2019

Roosa on jo hieman kypsemmän iän saavuttanut kissaneiti,joka on luonteeltaan kiltti ja ihmisten seurassa sosiaalinen. Roosa tutustuu uusiin ihmisiin nopeasti, ja Roosaa pääsee rapsuttelemaan melkeinpä heti. Se on jo useampaan kertaan joutunut kotiaan vaihtamaan (itsestään riippumattomista syistä!), joten nyt olisi tärkeää löytää Roosalle vihdoin se oikea loppuelämän koti.

Roosa on tottunut ulkoilemaan valjaissa ulkona. Vanhemmaksi kissaksi se on vielä leikkisä, ja uuden kodin pitäisikin olla valmis leikittämään ja aktivoimaan Roosaa. Roosa antaa hienosti hoitaa itseään, eli esim. kynsien leikkaaminen ja lääkitseminen sujuu tämän kissan kanssa hienosti.

Toisia kissoja Roosa ei oikein siedä, ja sillä on taustalla ikävä kokemus koiran kanssa, joten se etsii kotia ainoana lemmikkinä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Roosa

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.