Roni

2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Roni on ihmisläheinen kissa, joka etsii loppuelämän kotia ainoana lemmikkinä.

 

11.6.

Roni on viimeaikoina opetellut etsimään herkkuja kissojen aktivointipelistä, joka on osoittautunut mielenkiintoiseksi ajanvietteeksi tälle erittäin aktiiviselle pojalle. Myös valjaiden opettelu Ronin kanssa on jatkunut hyvin.

29.4.

Roni saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin viime helmikuussa ja etsii nyt kotia ainoana lemmikkinä. Vanhassa kodissaan Ronilla on ollut todennäköisesti muista kissoista johtuvia merkkailuongelmia, jotka loppuivat kokonaan Ronin tultua sijaiskotiin ainoaksi kissaksi. 9-vuotiaalla Ronilla riittää paljon energiiaa ja ihmisen kanssa leikkiminen onkin Ronin lempiasioita. Luonteeltaan Roni on erittäin kiltti ja sosiaallinen, joskin sijaiskodin uusi ympäristö jännitti Ronia aluksi.

 

Sijaiskodissa Roni on osoittautunut erittäin leikkisäksi sekä aktiiviseksi kissaksi. Roni on aina valms jahtaamaan onkilelua sekä juoksemaan heitettyjen pallojen perään. Uudessa kodissa olisi siis hyvä olla aikaa kissan riittävään aktivoimiseen. Myös valjasulkoilu voisi olla Ronin mieleen. Tekemisen puutteeseen Roni on saattanut välillä reagoida huutelemalla.

 

Roni on äärimmäisen kiltti ja antaa nätisti nostaa sekä harjata itseään. Kaikista pakotteista Roni ei kuitenkaan pidä, mutta esimerkiksi kynsienleikkuu onnistuu Ronin tultua sylin nukkumaan. Syli onkin Ronin lempipaikkoja. Ronilla on todettu kissojen hammassyöpymää, minkä vuoksi useita hampaita on joudutu poistamaan. Säännöllinen hampaiden kunnon tarkistaminen eläinlääkärillä on siis erityisen tärkeää. Ronilla on ollut myös diabetes, josta hän on tosin parantunut noin 2 vuotta sitten. Sijaiskodissa Roni on syönyt puoliksi kissojen märkäruokaa sekä erilaisia raakoja lihoja. Myös uudessa kodissa tulisi jatkaa laadukasta sekä kissan terveyttä tukevaa ruokintaa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Roni

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.