Roni

Lisätty sivulle: 2016-06-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Roni
21.7.2016 Roni ja Mandy saivat yhteisen kodin Nurmijärveltä

***

Leikattu uros, 8v.

6.7.2016 Mandy ja Roni ovat edelleen täydellisiä kotikissoja. Kissat tulevat öisin jalkopäähän nukkumaan ja aamulla alkavat vaatia ruokaa, mutta VASTA kun huomaavat hoitajan heränneen omia aikojaan. Mitään kolikon kääntöpuolta ei kissoilla tunnu olevan ja eläinlääkärissäkin käydessään saivat maininnan miellyttävinä ja helposti käsiteltävinä.

Ronin lempiasento on nukkua pöydän reunalla niin, että pää yksi käpälä roikkuu ilmassa. Toinen asento on selällään ketarat kattoa kohden ojossa.

Kodissa vieraillut kiltti koira otettiin ilolla vastaan, samoin kaikki tavatut uudet ihmiset. Kissat sopisivat varmasti erinomaisesti lapsiperheeseen, sillä rapsutuksista ne eivät tunnu saavan tarpeekseen. Muiden kissojen kanssa sisarukset eivät kumminkaan tule toimeen

25.6.2016 Sisarukset Roni ja Mandy ovat päätyneet Rekku Rescuelle itsestään riippumattomista syistä. Kissat ovat ikänsä eläneet hyvässä kodissa, jossa niitä on hoidettu rakkaudella. Yhteisiä vuosia on kertynyt kissoille jo kahdeksan vuotta, joten Roni ja Mandy etsivät yhteistä loppuelämän kotia.

Kotihoitopaikkaan saapuessaan nämä mutkattomat sisarukset tarkastivat paikat ja hetken päästä jo lepäilivät kuin olisivat aina siellä asuneet. Roni ja Mandy ovat seurallisia, leikkisiä ja ylenpalttisen hellyydenkipeitä kissoja, jotka ovat päässeet hieman tuhtiin kuntoon. Tulevassa kodissa olisikin syytä kiinnittää erityistä huomiota ruokkimiseen ja aktivointiin. Roni ja Mandy ovat kuitenkin hyvin leikkisiä, joten aktivoiminen on todella helppoa. Uudelta kodilta toivottaisiin aikaa, huomiota ja hellyyttä näille hurmaaville kissoille.

Roni on siniharmaa kolli, joka on selvästi ollut aina ruoka-aikaan kotona.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.