Ronald

Lisätty sivulle: 2013-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ronald
21.12.2013 Ronald muutti omaan kotiin Turkuun.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa (luovutus aikaisintaan 13.12.), kotihoidossa Vantaalla.

5.12.2013 Lisätty Rollolle pari uutta kuvaa!

3.12.2013 Rollo muuttaisi mielellään leikkisän kollikissan kaveriksi. Rollo tykkää kunnon painimatseista ja kaikki tytöt eivät taas sellaisesta leikistä nauti. Rollo tykkää kovasti olla aikuisten ihmisten sylissä, mutta lapsia Rollo aristelee. Rollo on kasvanut kovasti ja mennyt painoltaan jo “isosisko” Ginnyn ohi!

30.11.2013 Ronald on kastroitu.

18.11.2013 Rollo löytyi veljensä Sinbadin ja “sisarpuolensa” Ginnyn kanssa lokakuun lopulla porvoolaisen mummon pihalta. Löydettäessä arviolta 5-6-viikkoinen komea toffeetiikeripoika on veljeään hieman varautuneempi ja aluksi hoitohuoneeseen saapuvaa tervehtikin hurja pihinä, mutta pikkuhiljaa Rollokin reipastui ja tassutteli viereen kehräämään ja nauttimaan silittelystä. Uudet asiat jännittävät vähän vieläkin, mutta kun tilanne on todettu vaarattomaksi, Rollo on oikein seurallinen kissa. Varsinkin eristyksen päätyttyä siitä on kuoriutunut oikea hellyyspakkaus: se hakeutuu mielellään tutun ihmisen seuraan joko lepäilemään lähituntumassa tai syliin kehräämään ja puskemaan hurjasti käsiä, kasvoja ja kaikkea mihin pieni karvanaama vain yltääkin.

Sisaruksiinsa verrattuna Rollo vaikuttaa aika rauhalliselta ja vaikka se välillä intoutuukin leikkimään ja painimaan muiden kanssa, se saattaa myös istuskella kaikessa rauhassa ihmettelemässä maailman menoa vaikkapa sohvan selkänojalta käsin. Rollo osaa myös arvostaa mukavia nukkumapaikkoja ja uudessa kodissa siitä saa varmaankin kivan unikaverin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.