Ron

10.05.2020

Alkuperä: Suomi

Ron löysi oman kodin toisen pikkukissan kaverina. 

4.9.2020 Kuulumisia omasta kodista:

“Ron on ollut meillä nyt viikon ja on kotiutunut tosi hyvin. Syö, juo ja käy hiekkalaatikolla hienosti ja on ystävystynyt meidän Muru-kissan kanssa. Tähän mennessä meille ei ole tullut eteen ongelmatilanteita. Ollaan tosi iloisia että saatiin Ron osaksi meidän perhettä”

***

Ron on pieni poikakissa, joka tuli emonsa ja siskonsa kanssa sijaiskotiin kesäkuussa. Ron on hyvin leikkisä ja siksi tarvitsee uuteen kotiin paljon kiinnostavia leluja sekä kaverin!

3.8.2020

Ron on aina ollut pentueen rohkein ja tutkii uteliaasti uusia paikkoja. Ron ei ole sylikissa, mutta viihtyy ihmisen seurassa ja on aina ihmisen lähellä. Ron viihtyy myös lasten seurassa. Koirien kanssa Ron ei ole ollut tekemisissä. Ron etsii kotia toisen leikkisän kissan kaverina.

Summary in English

Ron is a male kitten, who came to the foster home with his mom and sister. Ron is a curious cat who loves to play! This is why he is looking for a home with lots of toys and a cat friend. Ron is not a lap cat, but likes to be with people, also children. Ron has not met any dogs.