Jallu

29.06.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Jallu on leikkisä kissaneiti, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Rommin kanssa.

 

2.9.2021

Jallu saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin kesäkuun alussa yhdessä Rommi-siskonsa kanssa. Jallu on sisaruksista hieman arempi sekä epäluuloisempi uusia asioita kohtaan ja sijaiskodin uuteen ympäristöön tutustuttiinkin varovaisesti hiippailemalla. Ihmisiä neiti ei kuitenkaan pelkää, vaan silitykset otetaan vastaan tyytyväisenä kättä vasten hyppäämällä.

Sijaiskodissa Jallun suosikkiasioita ovat olleet pahvilaatikot sekä sulkaonki-lelu. Joskus lelut ovat Jallusta niin ihania, että hän yrittää hieman omia niitä itselleen muille murisemalla. Jos leikkiaikaa ei Jallun mieleen ole ollut riittävästi, osaa hän sitä itse tulla myös pyytämään. Suosikkileikkeihin kuuluu myös siskon kanssa juoksurallit etenkin aamu- sekä iltaruuan jälkeen.

Joskus sille päälle sattuessaan Jallu saattaa myös hypätä syliin siliteltäväksi. Jallu antaa hienosti nostaa ja harjata itseään, mutta pakotteista Jallu ei oikein pidä. Jallu ja Rommitoivoisivat yhdessä rauhallista aikuiskotia, jossa riittäisi aikaa myös kissojen aktivointiin. Jallulla on IBD-epäily ajoittaisen oksentelun vuoksi, mutta sijaiskodissa pahoinvointi on saatu hyvin vähäiseksi ruokavaliolla sekä säännöllisillä ruoka-ajoilla. Jallu on ruuan suhteen varsin perso ja neiti onki syönyt sijaiskodissa hienosti mm. raakaruokaa.

Summary in English

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Jallu

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.