Romilda

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Romilda
20.11.2013 Romilda sai Vickyn kanssa yhteisen kodin Turusta.

***

Leikattu naaras, noin 1v (lokakuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

19.10.2013 Siro ja suloinen silkkiturkkinen tyttö. Notkea atleetti. Pippurinen miniatyyri pantteri, jolla on rinnuksessa ripaus suolaa. Tuota kaikkea on Romilda ja paljon muuta. Lomsku on tyttö, joka rakastaa leikkiä, ja jos ei saa kissakamua tai ihmistä seuraksi, niin keksii vauhdikkaita leikkejä ihan itsekin. Sylityttö tämä kaunotar ei ole, mutta suo kyllä lyhyitä audiensseja, jolloin häntä saa silitellä ja kehua. Hoitopaikassa neiti on tottunut koiriin.

14.10.2013 Romildan ja sisarusten sieni-infektio on vihdoin historiaa ja nelikko aloitti tositarkoituksella ikiomien kotien etsimisen. Uusia kuvia ja luonnekuvausta tulossa.

30.3.2013 Romildalla ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Romilda saapui Suomeen kotihoitoon.

3.2.2013 Pikkuruinen Romilda on kaunis ja ystävällinen kissa suurine silmineen. Romilda on vielä hieman ujo, mutta sylissä makoilee nätisti siliteltävänä. Uudessa kodissa voisi olla reipas kissakaveri tukena ja turvana.

Sisarukset Katie, Romilda, Angelika ja Euan ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Hoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.