Romeo

21.07.2012

Alkuperä: Suomi

22.5.2023

Romeo muutti omaan kotiin yhdessä Caesarin kanssa.

Romeo on hellyydenkipeä ja kiltti 10-vuotias kissaherra, joka etsii kotia veljensä Caesarin kanssa.

18.4.2023

Romeo ja Caesar tulivat sijaiskotiin kodinvaihtajina ja pojat ovat olleet reippaita ja sosiaalisia alusta alkaen. Ensimmäisten päivien ujostelun jälkeen Romeosta on paljastunut melkoinen sylikissa, joka rakastaa läheisyyttä ja rapsutuksia.

Romeo on  perusluonteeltaan hyvin kiltti, sosiaalinen ja hän hakeutuu mielellään ihmisen lähelle.  Hän on usein mukana päivän askareissa ja seurailee perässä milloin vessaan, milloin keittiöön. Romeo nauttii huomiosta ja parasta laatuaikaa Romeon mielestä on nokoset ihmisen rinnan päällä. Öisin tämä kehrääjä kömpii makuuhuoneeseen sänkyyn nukkumaan.

Romeo innostuu päivittäisistä leikeistä ja sijaiskodissa onkilelut saavatkin kyytiä. Tällä hetkellä hänen suosikkileikkinsä on maton alle piilotettujen lelujen metsästäminen. Romeo on utelias poika, jota kiinnostaa suljetut ovet ja komerot. Romeo nimittäin kipittää aina tilaisuuden tullen vaatekaappiin makoilemaan vaatteiden päälle. Kodin pelottavin asia on selvästi imuri, jota Romeo juoksee kiireesti piiloon.

Romeota on ollut helppo käsitellä sijaiskodissa. Hänellä on vuotavat silmät, mutta Romeo antaa hienosti ihmisen pyyhkiä rähmää silmäkulmista. Myös kynsien leikkaaminen ja lääkitseminen on sujunut ongelmitta. Kissaherra on pysynyt perusterveenä ja hyväntuulisena koko hoitojakson.

Romeo etsii veljensä Caesarin kanssa kotia, jossa olisi aikaa poikien aktivointiin. Pojat ovat aina eläneet yhdessä. Caesar tuo  Romeolle turvaa, ja usein ujo Romeo tutustuu uusiin asioihin vasta Caesarin perässä. Kaksikon mielestä viherkasvit ovat todella maukkaita, joten veljekset eivät ehkä sovi kotiin missä on paljon huonekasveja helposti ulottuvilla. Romeon rotu on emon puolelta venäjänsininen ja isän rotu tuntematon. Pojat etsivät yhteistä kotia, jossa saisivat olla ainoita kissoja ja jossa ei olisi pieniä lapsia, sillä Caesarilla esiintyy välillä hellyysaggressiota.