Romeo

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.01.2020 Romeo hurmasi itselleen kodin Järvenpäästä.

28.02.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

”Romeo kotiutui nopeasti ja on ollut sosiaalinen. Vessa- ja ruoka-asiat ovat sujuneet hyvin, ja kuivaruoan kanssa käytetään usein aktivoivaa lelua. Romeo on saanut oman kiipeilypuun, ja hän oli jo puussa ennen kuin se edes oli vielä valmis! Romeon kanssa leikitään paljon päivisin/iltaisin kun tullaan töistä/koulusta, ja hän antaa meidän nukkua hyvin yöt (nukkuu yleensä jalkopäässä). Romeo on ihana ja utelias kissa, joka usein seuraa talon väen liikkeitä, tulemalla seuraksi esim. vessaan tai keittiöön. Makkarin ikkunasta on hyvä seurailla maailmaa, parvekkeella tulee myös välillä käytyä! Meillä arki sujuu loistavasti!-

***

 

Romeota voisi kuvailla herrasmieheksi, jolta löytyy erittäin hyvät käytöstavat.

17.01.2020

Ilmoituksesta jäi harmillisesti pois eräs tärkeä asia, nimittäin Romeolla on sisäloistartunta. Se ei vaikuta hyväkuntoisen kissapojan terveyteen eikä sitä lääkitä. Tämä sisäloistyyppi voi ajan kanssa poistua kissan elimistöstä, mutta tässä vaiheessa se tulee ottaa huomioon ja siksi Romeo etsiikin kotia ainoana kissana.

11.01.2020

Romeo on komea mustavalkoinen hurmuri, jonka valkoiset kuviot ovat hyvin mielenkiintoiset ja turkki kiiltää upeasti. Luonteeltaan Romeo on hillitty ja sosiaalinen. Romeo viihtyy yleensä siellä missä on ihmisiäkin. Se ei ole sylikissa, mutta tulee mielellään viereen rapsutettavaksi. Romeo pitää leikkimisestä, ja välillä onkin matot ihan rutussa rallin jäljiltä. Lempileluksi on muodostunut pyörivä perhonen jota saalistaa ja läppäillä tassulla. Joulukuusen Romeo jätti rauhaan, lukuun ottamatta yksittäistä leikkituokiota kuusen pallon kanssa. Romeo myös viettää aikaansa seuraamalla pihapiirin touhuja ikkunoista.

Yöt menee hyvin aikuisen makuuhuoneessa joko sängyssä tai sitten tasoilla. Ihmisen ollessa keittiössä, se tulee hienovaraisesti puskemaan jalkaa kerran ja siitä sitten tassuttelee hienostuneesti muualle. Romeo tulee todella hyvin toimeen perheen 8-vuotiaan lapsen kanssa. Se ei paljoakaan hätkähdä, vaikka sisään astuu monta isoa teinipoikaa. Eikä edes smoothie-koneen ääni tai uuden vuoden rakettien pauke saa sitä hämmästymään.

Romeo etsii kotia ainoana kissana, jolloin saa nauttia jakamattomasta huomiosta.