Romeo

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Romeota voisi kuvailla herrasmieheksi, jolta löytyy erittäin hyvät käytöstavat.

17.01.2020

Ilmoituksesta jäi harmillisesti pois eräs tärkeä asia, nimittäin Romeolla on sisäloistartunta. Se ei vaikuta hyväkuntoisen kissapojan terveyteen eikä sitä lääkitä. Tämä sisäloistyyppi voi ajan kanssa poistua kissan elimistöstä, mutta tässä vaiheessa se tulee ottaa huomioon ja siksi Romeo etsiikin kotia ainoana kissana.

11.01.2020

Romeo on komea mustavalkoinen hurmuri, jonka valkoiset kuviot ovat hyvin mielenkiintoiset ja turkki kiiltää upeasti. Luonteeltaan Romeo on hillitty ja sosiaalinen. Romeo viihtyy yleensä siellä missä on ihmisiäkin. Se ei ole sylikissa, mutta tulee mielellään viereen rapsutettavaksi. Romeo pitää leikkimisestä, ja välillä onkin matot ihan rutussa rallin jäljiltä. Lempileluksi on muodostunut pyörivä perhonen jota saalistaa ja läppäillä tassulla. Joulukuusen Romeo jätti rauhaan, lukuun ottamatta yksittäistä leikkituokiota kuusen pallon kanssa. Romeo myös viettää aikaansa seuraamalla pihapiirin touhuja ikkunoista.

Yöt menee hyvin aikuisen makuuhuoneessa joko sängyssä tai sitten tasoilla. Ihmisen ollessa keittiössä, se tulee hienovaraisesti puskemaan jalkaa kerran ja siitä sitten tassuttelee hienostuneesti muualle. Romeo tulee todella hyvin toimeen perheen 8-vuotiaan lapsen kanssa. Se ei paljoakaan hätkähdä, vaikka sisään astuu monta isoa teinipoikaa. Eikä edes smoothie-koneen ääni tai uuden vuoden rakettien pauke saa sitä hämmästymään.

Romeo etsii kotia ainoana kissana, jolloin saa nauttia jakamattomasta huomiosta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Selina / 045 608 0788

Soittoajat: Voit sopia sähköpostitse selina@rekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Romeo

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.