Rollo

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rollo
29.1.2007 ROLLO SAI KODIN JYVÄSKYLÄSTÄ TOISEN KISSAN KAVERINA

****

UROS, joulukuussa 2006 n.6 kk / kotihoidossa Turussa

19.1.2007 KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: Rollo on unelmakissa koira- ja kissaperheeseen. Kotihoitopaikan samanikäisen kissan kanssa Rollosta on tullut sydänystävä. Vanhempaa kissaa Rollo kunnioittaa ja uskoo, kun toinen kieltää lähestymiset. Kissoihin tottunutta koiraa Rollo ei pelkää yhtään, vaan koikkelehtii koiran ympärillä kuin tämä olisi yksi kissoista.
Rollo on siisti poika, se käy tunnollisesti hiekkalaatikolla. Mitään Rollo ei ole hajottanut. Kaikki Rollolle tehdyt hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet todella helposti. Hellyydenkipeä Rollo viihtyy ihmisen vieressä nukkumassa. Rollo on yksinkertaisesti mahtikatti!

9.1.2007 KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: Rollo on rohkea, reipas ja ennakkoluuloton kaveri. Se suhtautuu uteliaasti ja ystävällisesti hoitopaikan koiraan ja kissoihin. Rollosta leikkiminen on mahtavaa. Ei tarvinnut kauan odotella, kun Rollo oli haastanut hoitopaikan toisen kissan leikkipainiin. Rollosta olisi mukavaa, jos uudessa kodissa olisi toinen kissa leikkikaverina. Rollo pitää myös ihmisistä ja viihtyykin sylissä siliteltävänä. Rapsuja saadessaan Rollo hyrisee tyytyväisenä. Rollo on kotihoidossa Turussa.

Noin 6 kk sininen pikkukolli oli hylätty isomarketin viereen, missä se heittelehtikiin ovensuussa: yritti päästä sisään mutta ihmiset heittivät sitä takaisiin ulos. Lopuksi löytyi ihminen joka otti pikkuisen mukaan. Pennu oli niin luottavainen että istui sylissä pitkän matkan eikä pelännyt yhtään. Todella hertainen ja ystävällinen komea kisu odottaa oma rakastava kotia.

****

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.