Rölli

Lisätty sivulle: 2013-04-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rölli
6.9.2013 Rölli muutti omaan kotiin Espooseen

***

Leikattu uros, noin 2v. (huhtikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

23.8.2013 Kävin kuvaamassa hurmaavaa Rölliä hoitopaikassaan. Rölliä ei outo ihminen ujostuttanut yhtään, vaan poika tuli heti ovelle vastaan. Haisteli kiinnostuneena ja antoi samantien silittääkkin. Sohvalle tuli viereen istumaan ja huomiota kaipasi. Hurmasi minut kyllä hetkessä. Kotihoitaja kertoi että Rölli mielellään kiehnää kehräten hoitajan kyljessä sohvalla ja rakastaa rapsutuksia. Tulee viereen nukkumaankin, vaikka viihtyykin myös omassa pedissään. Rölli on rauhallinen ja hyvätapainen kissa, joka kuitenkin innostuu myös leikkimäänkin ihmisten kanssa.

Röllin kaveri Pontus sai oman kodin ja nyt Rölli odottelee sitä ikiomaa ihmistä itselleen. Tämä kissa on kyllä oikea aarre joka vain odottaa löytäjäänsä. Rölli voisi muuttaa ainoksi kissaksi tai rauhallisen, ei dominoivan kissan kaveriksi. Täältä voit lukea lisää ihanasta Röllistä.

31.7.2013 Hurmaava Rölli on jo ikuisuuden odottanut ikiomaa kotiaan. Rölli on mukava kissa, ja siitä joku saa vallan mainion seuralaisen itselleen. Rölli ei ole varsinainen sylikissa, mutta vieressä viihtyy siliteltävänä. Röllin kodissa on hyvä olla leikittäjiä ettei Röllin aika käy pitkäksi. Täältä voit lukea lisää ihanasta Röllistä.

27.6.2013 Rölli on yhtä valloittava kuin aina, kiehnää kyljessä kun katson televisiota ja muutenkin viihtyy seurassani vaikkei mikään sylikissa olekaan. Röllin luonne on lempeä ja utelias niin kuin nuoren kollin kuuluukin olla :)

8.5.2013 “Olen täällä hoitopaikassa viihtynyt oikein hyvin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, kun hurjastelen Pontuksen kanssa. Tykkään silityksistä, mutta en nyt sitten tykkääkkään olla sylissä vaikka muutoin tykkään ihmisen läheisyydestä ja nukun vieressä. Tuon Pontuksen kanssa rrrakastan painia ja leikkiä muutoinkin. Viihdyn oikein hyvin Pontuksen kanssa, joten toiveena on että löydämme yhteisen kodin.”

17.4.2013 “Mä oon niin ihmisrakas kisuli kuin vaan voi olla, en pelkää ainakaan aikuisia, että uskoisin ettei minua ole kaltoin kohdeltu. Olen utelias ja aina valmiina tutkimaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Minua saa silitellä ja sylitellä, kynnet saa leikata ja matolääkkeenkin otan nätisti. Syön hyvin, juon hyvin ja tykkään nukkua lähellä ihmistä, pää hoitomamman tyynyllä. Leikkiminen on kotikissan työtä ja sitä teen mielelläni, sillä olen aktiivinen kolli. Joten uudessa rakastavassa kodissani olisi hyvä olla leikittäjiä minua viihdyttämässä eikä kissaseurakaan olisi pahitteeksi.”

14.4.2013 Rölli luovutettiin Rekku Rescuelle yhdessä Pontus-kissan kanssa etsimään uusia koteja omistajan elämäntilanteen muuttumisen vuoksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.