Rolle Mammanpoika

Lisätty sivulle: 2011-11-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rolle Mammanpoika
22.11.2011 ROLLE MAMMANPOIKA SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

14.11.2011 Rolle Mammanpoika 10-viikkoinen poikakissan pentu(valkoiset jalat ja kaulus) kotihoidossa Porissa. Sekä Rudi (valkoinen)Viivi Whiskaskissa 10-viikkoinen tyttökissan pentu(mainoksen kissan näkönen),Kaapo the Giant 10-viikkoa (aika lailla kokoharmaa), ovat Kankaanpäästä kiinni otettuja kissalapsia, joissa vauhtia ja ruokahalua riittää =)

Kaapo on saanut lisänimen Giant, koska on porukan isoin vaikka pentujen tullessa oli kaikkein heikkokuntoisin. Kaapo on myös arin, mutta on pikkuhiljaa alkanut tottua ihmisen antamaan hellyyteen. Kaapon turkki on myös normaalia hieman pidempi ja pörröisempi.

Rolle mammanpoika on lapsista kaikkein huomion- ja hellyydenkipein ja se jaksaisi pysyä ikuisuuden sylissä hellittävänä eli Rolle sopisi varmasti parhaiten perheeseen jossa sen ei tarvitsisi niin kauheasti olla yksin. Myös sen turkki taitaa olla normaalia hieman pidempi. Viivi Whiskaskissa on porukan ainoa tyttö, mutta ei silti ole jäänyt poikien jalkoihin ja osoittaa kyllä helposti mieltään miukumalla jos ei saa tarpeeksi huomiota osakseen. Rudi ottaa aikalailla kaikki tilanteet lunkisti ja sitä onkin ollut helpoin pestä ja lääkitä, eikä imurin kova hurinakaan sitä ole tiehensä saikäyttänyt =)

Pennut ovat myös tulleet hyvin toimeen kotihoitopaikan omien kissojen ja ison koiran kanssa. Toisen omista kissoista ne ovat myös ottaneet “sijais iskäkseen” =) Pennut ovat luovutusikäisiä noin viikoilla 47 riippuen siitä miten ehditään mennä hoitamaan rokotukset ja sirutukset kuntoon. T. Tiina ja karvakorvat

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun