Rohkelikko

1v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kiltti ja utelias poikakissa Rohkelikko etsii omaa loppuelämänkotia yhdessä sisaruksensa Batmanin kanssa. Koti voisi olla sellainen, jossa olisi jo valmiiksi kiltti ja seuraa kaipaava kissa, joka voisi auttaa sisaruksia sosiaalistumisessa.

10.6.2024

Rohkelikko saapui yhdistykselle kissapopulaatiosta arviolta noin 4 kuukauden ikäisenä elokuussa 2023 kolmen muun kissan kanssa. Rohkelikko on kissatiimin rohkeimmasta päästä ja aina ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita kunhan arkuudeltaan uskaltaa. Uudet ihmiset ja kovat yllättävät äänet saavat yhä menemään piiloon, mutta pikkuhiljaa luottamuksen kasvaessa varmasti rohkeus voittaa. Rohkelikko kaipaa paljon aktivointia, lemppareita ovat mm. leikkiminen kaikenlaisilla leluilla, lintujen katselu, älypelit, juoksentelu, kissasisaruksen Batmanin kanssa toistensa jahtaaminen, piiloihin meneminen, myös erilaiset viher- ja leikkokasvit kiinnostaa välillä turhankin paljon. Rohkelikko uskaltaa tulla haistelemaan sijaiskodin ihmisiä, ottaa herkkuja jo kädestä ja samalla saattaa jopa antaa hieman koskettaa. Hän myös mieluusti viettää aikaa samassa paikassa ihmisten kanssa.

Harjaaminen ja muut hoitotoimenpiteet vaatii vielä kärsivällistä harjoittelua eikä hän ole arkuuden vuoksi vielä käsiteltävissä. Käsittelyharjoituksia tulisi jatkaa mm. eläinlääkärikäyntien vuoksi. Tulevalta kodilta toivotaan kissakokemusta ja ymmärrystä kissojen sosialisoitumisesta. Tulevalla kodilla voisi myös olla kotona muiden kissojen seurasta pitävä sosiaalinen kissa, jotta sisarukset oppisi luottamaan ihmiseen entistä enemmän.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Rohkelikko

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.