Robert

Lisätty sivulle: 2012-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Robert
5.11.2012 ROBERT SAI YHTEISEN KODIN UFON KANSSA VANTAALTA

***
LEIKATTU UROS, 1v. (syntynyt 2.8.2011)

25.10.2012 Robert on alustavasti varattu Ufon kanssa samaan kotiin.

16.8.2012 Robertille lisätty uusia kuvia. Robertilla on todella kauniit ja sirot kasvot sekä hauska pitkä kuono, joka on varmasti hänen Siiamilais-mix emo Ullken perimää. Robert on leikkisä nuori pojan viikari, joka tykkää touhuta ja seurata ihmisten puuhissa mukana. Robert on kaikin puolin sosiaalinen ja mukava kissa, joka varmasti sopeutuisi monenlaiseen kotiin käden käänteessä.

25.4.2012 Robert on suomessa kotihoidossa olevan Ulleken 2.8.2011 syntynyt pentu. Robert on todella sosiaalinen, ihmisrakas ja iloinen pojankoltiainen. Robert on reipas, leikkisä ja leluhiiri jahtien ehdoton kuningas. Robert tulee hienosti toimeen muiden kissojen kanssa, erityisen hyvin veljensä Rexin kanssa. Robert leikataan ennen kotiin pääsyä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.