Robb

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Robb
27.10.2011 ROBB MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, n. 4,5kk (lokuussa 2011) kotihoidossa Helsingissä

24.10.2011 Lisätty kuvia :)

14.10.2011 Robb kävi kollikavereineen eläinlääkärissä tehosterokotuksella ja nyt tämä poika olisikin kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

4.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Robb on vasta muutaman päivän ollut minulla kotihoidossa, enkä vielä täysin ole päässyt tämän upean kollin ajatusmaailmaan sisään. Robb on erittäin komea ja kiltti luonteeltaan. Robb nauttii leikkimisestä, tykkää silityksistä ja antaa nätisti hoitaa itseään.

1.10.2011 Robb tuli veljineen Suomeen kotihoitoon.

10.8.2011 Sisarukset Arya, Benjen, Bran ja Robb odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen.

Robb on kotihoitajan mukaan reipas ja utelias sekä todella ystävällinen.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja joutuivat kadulle. Emo pääsi kuitenkin hoitokotiin ja synnytti siellä neljä pentua 19. toukokuuta. Emo on ollut selvästi kotikissa ja on luonteeltaan ihmisrakas.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.