Rob (nyk. Valo)

Lisätty sivulle: 2014-08-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rob (nyk. Valo)
12.12.2014 Rob muutti Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kotoa:

18.5.2015 Valo on kyllä aivan ihana kissa. Hän on niin kiltti ja suloinen. Valo pitää hauskaa “uikutusääntä” jolla ikään kuin ilmoittaa itsestään, että “olen olemassa”. Valo on tosi leikkisä ja tykkää melkein leikistä, kuin leikistä. Välillä hän ottaa myös painimatseja Sulon kanssa. Sulo ja Valo ovat tosi hyviä kavereita ja huolehtivat toisistaan. Usein heidät näkee pesemässä toisiaan ja Valo oikein heittäytyy hyvin usein Sulon eteen paijattavaksi. Sulo ei kylläkään aina jaksa antaa huomiota. Valo rakastaa syliä ja öisin hän nukkuu useimmiten meidän vieressä. Liikuttavaa on se miten yölläkin pitäisi saada silitystä. Sulo ja Valo syövät molemmat hyvin, mutta paino-ongelmia ei ole. Syötän lähes aina raakalihaa ja eläinkaupan korkealaatuisia nappuloita. Kissat ovat terveitä ja turkit kiiltävät. “Pojat” tykkäävät meidän aikuisten seurasta, mutta todella hyvää leikkiseuraa on poikani, joka jaksaa touhuta kaikkia hauskoja leikkejä. Sulo ja Valo seuraavat myös usein vierestä poikani läksyjen tekoa. Tässä lyhykäisyydessään meidän kuulumisia. Oli onni saada Valo meidän perheeseen ja Sulolle ihana kissakaveri.

Ohessa muutamia kuvia matkan varrelta.

20.12.2014 Rob eli nykyinen Valo on asunut meillä nyt runsaan viikon Sulon kaverina. Täällä on mennyt oikein mukavasti ja poitsut syö parhaillaan raksuja samalta lautaselta. Ensimmäisen yön Valo oli eristettynä poikani huoneeseen ja poikani nukkui hänen kanssa. Annoimme Sulon nuuskia Valoa kantokopasta heti hänen tultua ja molemmat olivat rauhallisen uteliaita. Yö meni ihan hyvin ja seuraavana aamuna päästimme pojat hetkeksi toistensa luo ja teimme tätä pitkin päivää. Pojat painivat ja kun paini meni tappelunomaiseksi tms. niin veimme huomion muualle ja eristimme Valon poikani huoneeseen. Toki samalla pitäen huolta molemmista, ettei Valo kokisi itseään hylätyksi, eikä Sulo syrjäytetyksi omalla reviirillä. Jo sunnuntaina pojilla meni mukavasti ja Sulo pesi Valoa. Se oli selkeä hyväksymisen merkki. Siitä saakka pojat ovat olleet hyviä kavereita ja nukkuvatkin kylki kyljessä mm. viimeyönä. Olemme koko ajan pitäneet huolen tasavertaisesti ja huomioineet molempia tasavertaisesti ja se on myös varmasti auttanut nopeaan sopeutumiseen. Olen silti ihan ymmälläni tästä nopeasta sopeutumisesta ja ollaan niin onnellisia tästä meidän uudesta ihanasta perheenjäsenestä.

Ruoat olen nyt ostanut eläinkaupasta ja Valolle maistuu sekä raksut, että märkäruoka. Viljattomia tuotteita olen ostanut ja poikien turkit kiiltää Vien Sulon ennen uuttavuotta rokotukseen ja pyydän eläinlääkäri tutkimaan Valon samalla.

Täällä siis kaikki oikein upeasti ja on ihastuttavaa katsella tyytyväisiä kissakaveruksia

***

Leikattu urospentu, syntynyt 5/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

6.11.2014 Missä viipyy Robin rakastava koti? Rob muuttaisi mielellään siskonsa Sanin kanssa samaan kotiin, mutta myös reipas kollikaveri painiseuraksi voisi olla Robista kiva juttu!

Rob on kiltti, kultainen poika, joka on aina hyvällä tuulella kuristen kissakavereilleen ja puskien näitä, vaikkei aina vastakaikua saakaan.Se osaa hyvin kuitenkin väistyä ja kunnioittaa toisen kissan rauhaa, jos toinen ei halua leikkiä. Osaa poika olla vauhdikaskin ja silloin, kun tämä vaihde on päällä niin juostaan villisti ympäri asuntoa. Mutta sitten rauhallinen puoli taas astuu esiin ja retkotetaan rennosti milloin hoitotädin kainalossa, naamalla, tyynyn päällä tai kissakavereiden kainalossa. Erityisesti Rob tykkää hoitopaikan omasta aikuisesta tyttökissasta. Parhaimmat ja vauhdikkaimmat leikit saadaan kuitenkin aikaan siskon kanssa

6.10.2014 Sanin ja Robin varaus peruuntui ja ne etsivät edelleen yhdessä kotia.

Rob on siskoaan hieman rauhallisempi. Se jää mielellään syliin tai rinnalle nukkumaan. Sisarukset ovat keskenään parhaita kavereita. Yhdessä painitaan, pestään ja käydään jopa vessassa.

Sisaruksista voi lukea lisää täältä

1.9.2014 Sanilla ja Robi kaipaisivat jo omaan kotiin viettämään kissanpäiviä. Niiden kotihoitaja on lähdössä matkalle ja olisikin hienoa, jos oma koti löytyisi ennen sitä!

Sani ja Rob ovat tehneet tuttavuutta hoitopaikan omiin kissoihin ja toisesta hoitopaikan aikuisesta tyttökissasta on tullut pienten kaipaama emohahmo. Iltaisin ne änkevät vuorotellen ison kissan pestäväksi hurjan kehräyksen säestämänä.

Luonteenpiirteitä on tullut paremmin jo esiin. Rob on hieman kömpelömpi sylivauva. Se ei vielä itse tule syliin, mutta öisin se ryömii hoitotädin viereen ja syliin otettaessa makaa rentona vatsan päällä tai poski vasten hoitajan poskea hurjasti kehräten. Robilla on loputon ruokahalu ja se onkin aina keittiössä, kun se kuulee ruokaa laitettavan. Rob on alkanut tanakoitua ja vahvistua jo siskoaan enemmän ja se onkin jo vahvempi sisarusten leikeissä.

Molemmat pennut ovat hyvin kilttejä ja osaavat jo ihmisen unirytmin, joten ne nukkuvat yöt rauhassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tällä kaksikolla kuitenkin riittää, mutta mitään pahojaan ne eivät ole tehneet.

Pennut tutustuivat viikonloppuna 9- ja 12-vuotiaisiin siskonpoikiini ja tykkäsivät leikkiä näiden kanssa. Pienempien lasten perheeseen ne eivät arkuutensa vuoksi kuitenkaan sovellu. Sisaruksia olisi sääli erottaa, koska ne ovat niin hyviä kaveruksia keskenään. Pennut etsivätkin mielellään yhteistä kotia. Myös aikuinen kissaseura uudessa kodissa olisi mahtava juttu, niin kovasti ne kaipaavat isomman kissan hoivaa.”

18.8.2014 Rob on siskoaan Sania hieman rohkeampi.Sylissä tästä pikkukollista tulee ihan lötkö ja rapsuttaessa se saattaa heittäytyä selälleen. Syliin ottaminen hieman jännittää Robiakin, joten sitä olisi hyvä harjoitella paljon.

Molemmat antavat hienosti putsata korvat ja leikata kynnet. Ruokahalu on kova ja keitettyä kanaa sisarukset voisivat syödä vaikka kuinka paljon! Hoitopaikan omat kissat Sani & Rob ovat nähneet ovelta ja ovat olleen uteliaan kiinnostuneita. Kaverukset muuttaisivat mieluiten yhteiseen rauhalliseen kotiin, sillä ne turvaavat aika paljon toisiinsa tai sitten reippaan kissakaverin seuraan.

13.8.2014 Lisätty uusia kuvia Robista.

5.8.2014 Sani ja veljensä Rob etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.