Ritva-Liisa

Lisätty sivulle: 2011-11-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ritva-Liisa
4.5.2012 RITVA-LIISA MUUTTI OMAAN KOTIIN OLIVIA-KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, kotihoidossa Helsingissä

22.1.2012 Ritva-Liisa ei tee itsestään suurta numeroa, mutta siitä on uuteen hoitopaikkaan sopeuduttuaan tullut ihan yllättävän iloinen tapaus. Ruokahalu on edelleen ehkä jopa liian maltillinen, ja suurimmat nuoruuden hötkyilyt ovat takana, mutta monta kertaa päivässä Ritvis innostuu leikkimään itsekseen hiiri- tai mustekalalelulla villisti hyppelehtien. Vieraita tarkkaillaan sopivalta etäisyydeltä eikä Ritva-Liisa tutuillekaan välttämättä itseään tyrkytä, mutta vastaanottaa mielellään rapsutuksia kun niitä tarjotaan. Aloitteeksi riittää katsekontakti ja iloinen äänensävy, mikä saa Ritviksen jolkottelemaan kujerrellen puskemisetäisyydelle :)

Ritva-Liisa on osoittanut tulevansa moitteettomasti toimeen aikuisten kissojen kanssa vaikkei välttämättä hirveästi läheisyydenkaipuuta osoitakaan. Maltilliset jahtausleikit kuitenkin kelpaavat, ja ärhentelevät uudet tuttavuudet rouva kiertää hienotunteisesti kaukaa. Luulisin että Ritvis pärjäisi ainoanakin kissana mainiosti. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta tämän superkiltin kissan kanssa.

9.1.2012 Ritvis siirtyi hoitoon Helsinkiin odottamaan sitä omaa kotiaan Viktor F-kissan seurassa.

3.11.2011 Ritva-Liisa, Ritvis, on oikein mukava ja kaunis kilpparikuvioinen kissa joka odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Vantaalla pentujensa (Risto Reipas, Pikku-Nasu ja Pikku-Liisa) kanssa. Ritva-Liisa tuli pentuineen Satakunnasta hoitoon Vantaalle ja olikin melkoinen ihme, että suurin osa pennuista selvisi hengissä, sillä hoitoon tullessaan emo oli kovin heikossa kunnossa ja laiha, ja pennutkin olivat kovin matoisia ja huonoja syömään. En muista, että olisin koskaan ennen joutunut antamaan emokissalle pakkoruokaa, ja vielä monen päivän ajan, mutta Ritva-Liisa oli kyllä siitä mainio tapaus, että se oikein odotti ruoka-aikaa. Nykyään ruoka maistuu ihan itse syötynä ja rokotuksetkin on kunnossa.

Lähiaikoina Ritvis steriloidaan ja sen jälkeen se on valmis lähtemään omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.