Ritva-Liisa

2007 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.6.2021 Ritva-Liisa, uudelta lempinimeltään Ritu, sai rakastavan loppuelämän kodin, jossa hän saa nauttia eläkepäivistään ainoana kissana. 

***

Ritva-Liisa on suloinen seniorikissa, joka etsii rauhallista loppuelämän kotia eläkepäivien viettoon.

2.5.2021

Ritva-Liisa muutti rekkujen kautta omaan kotiin vuonna 2012, ja etsii nyt uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi. Ritvis on ehtinyt jo arviolta 14 vuoden ikään, ja kaipaakin rauhallista kotia eläkevuosilleen. Mikään pelkkä sohvakoriste Ritva-Liisa ei kuitenkaan ole; se leikkii usein ihan itsekseen, tosin lyhyitä hetkiä kerralla. Ritviksestä uudet paikat, oudot äänet ja äkkinäiset liikkeet (sekä kamera, minkä ehkä huomaa kuvien huolestuneesta ilmeestä) ovat kovin epäilyttäviä, mutta rauhallisina hetkinä se on erittäin seurallinen ja iloinen kissatäti, joka tulee viereen tai välillä ihan syliin kehräämään ja vaatii hienovaraisesti tassulla huitoen lisää huomiota jos rapsuttajan käsi katoaa ennen aikojaan. Hieman ruosteiselta kuulostavan kehräysäänen lisäksi Ritvis kujertelee ja kurnahtelee kauniilla äänellä ihmistä tervehtiessään.

Ritva-Liisa on edellisessä kodissaan asunut yhdeksän vuotta myöskin kotia etsivän Olivia-kissan kanssa, mutta koska rouvat tuntuvat olevan nimenomaan kämppiksiä eikä kavereita, etsitään molemmille koteja ainokaisina. Ritva-Liisa on ikäisekseen hyväkuntoinen eikä sen veriarvoissa löytynyt vielä huomautettavaa, mutta ikääntyvän kissan kanssa koti saa varautua säännöllisiin terveystarkastuksiin sekä hampaiden huoltoon.