Ritva-Liisa

2007 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ritva-Liisa on suloinen seniorikissa, joka etsii rauhallista loppuelämän kotia eläkepäivien viettoon.

2.5.2021

Ritva-Liisa muutti rekkujen kautta omaan kotiin vuonna 2012, ja etsii nyt uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi. Ritvis on ehtinyt jo arviolta 14 vuoden ikään, ja kaipaakin rauhallista kotia eläkevuosilleen. Mikään pelkkä sohvakoriste Ritva-Liisa ei kuitenkaan ole; se leikkii usein ihan itsekseen, tosin lyhyitä hetkiä kerralla. Ritviksestä uudet paikat, oudot äänet ja äkkinäiset liikkeet (sekä kamera, minkä ehkä huomaa kuvien huolestuneesta ilmeestä) ovat kovin epäilyttäviä, mutta rauhallisina hetkinä se on erittäin seurallinen ja iloinen kissatäti, joka tulee viereen tai välillä ihan syliin kehräämään ja vaatii hienovaraisesti tassulla huitoen lisää huomiota jos rapsuttajan käsi katoaa ennen aikojaan. Hieman ruosteiselta kuulostavan kehräysäänen lisäksi Ritvis kujertelee ja kurnahtelee kauniilla äänellä ihmistä tervehtiessään.

Ritva-Liisa on edellisessä kodissaan asunut yhdeksän vuotta myöskin kotia etsivän Olivia-kissan kanssa, mutta koska rouvat tuntuvat olevan nimenomaan kämppiksiä eikä kavereita, etsitään molemmille koteja ainokaisina. Ritva-Liisa on ikäisekseen hyväkuntoinen eikä sen veriarvoissa löytynyt vielä huomautettavaa, mutta ikääntyvän kissan kanssa koti saa varautua säännöllisiin terveystarkastuksiin sekä hampaiden huoltoon.

Summary in English

Ritva-Liisa is a sweet senior cat, who is looking for her forever home where she could relax an spend her retirement days.

2.5.2021

Ritva-Liisa moved to her previous home from Rekku Rescue back in 2012 and now she is looking for a new home because of allergies in her previous family. Ritvis is approximately 14 years old and she likes to spend her days relaxing, but she also likes to play (for short periods of time). Ritvis is afraid of new places, weird sounds and sudden movements, but in a quiet environment she is very social and likes to be petted.

Ritvis is looking for her forever home as an only cat. Her health is good at the moment but the new owners have to be prepared to take Ritvis to health check ups on a regular basis.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ritva-Liisa

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.