Ritu

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ihmisrakas Ritu etsii kotia yhdessä ystävänsä Reksin kanssa.

20.9.2022

Ritu on 6-vuotias kodinvaihtajakisu, joka etsii loppuelämän kotia yhdessä Reksin kanssa. Ritu on luonteeltaan hyvin ihmisläheinen ja utelias.

Ritu on hieman hitaammin lämpeävä kuin Reksi, ja alussa se saattaa näyttää kynsivitosta silittäessä. Kun Ritu on lämmennyt uudelle ihmiselle, on hän aivan ihana kissa. Ritu rakastaa rapsutuksia ja osoittaa kiintymystään nuolemalla. Aamuisin Ritu tulee herätyskellon soidessa nuolemaan omistajan naamaa ja makoilemaan päälle. Rapsutuksia kaipailee paljon ja nauttii todella paljon kun saa huomiota. Näiden lisäksi Ritun mieleen ovat pahvilaatikot ja lelupallot.

Ritu on myös hyvin utelias ja osaa itse avata kaapin ovia. Kaappien avaus, ei niinkään niiden penkominen, on Ritulle jostain syystä mieluisaa puuhaa. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu moitteettomasti mutta ruoan suhteen Ritu välillä nirsoilee. Painoa Ritulla on kuitenkin hieman liikaa, joten painoa pitäisi saada vähän tippumaan. Kynnet Ritu antaa leikata, helpoiten onnistuu kun pyyhkeeseen käärii. Kaiken kaikkiaan aivan ihana kissa!

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ritu

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.