Ritu

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Ihmisrakas Ritu etsii kotia yhdessä ystävänsä Reksin kanssa.

20.9.2022

Ritu on 6-vuotias kodinvaihtajakisu, joka etsii loppuelämän kotia yhdessä Reksin kanssa. Ritu on luonteeltaan hyvin ihmisläheinen ja utelias.

Ritu on hieman hitaammin lämpeävä kuin Reksi, ja alussa se saattaa näyttää kynsivitosta silittäessä. Kun Ritu on lämmennyt uudelle ihmiselle, on hän aivan ihana kissa. Ritu rakastaa rapsutuksia ja osoittaa kiintymystään nuolemalla. Aamuisin Ritu tulee herätyskellon soidessa nuolemaan omistajan naamaa ja makoilemaan päälle. Rapsutuksia kaipailee paljon ja nauttii todella paljon kun saa huomiota. Näiden lisäksi Ritun mieleen ovat pahvilaatikot ja lelupallot.

Ritu on myös hyvin utelias ja osaa itse avata kaapin ovia. Kaappien avaus, ei niinkään niiden penkominen, on Ritulle jostain syystä mieluisaa puuhaa. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu moitteettomasti mutta ruoan suhteen Ritu välillä nirsoilee. Painoa Ritulla on kuitenkin hieman liikaa, joten painoa pitäisi saada vähän tippumaan. Kynnet Ritu antaa leikata, helpoiten onnistuu kun pyyhkeeseen käärii. Kaiken kaikkiaan aivan ihana kissa!