Ritchie

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ritchie
6.12.2013 Ritchie muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu uros, noin 1v 1kk (lokakuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä.

27.11.2013 Ritchie ja Geoffrey siirtyivät uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin. Kuvia ja kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja poikiin ensin tutustuu.

24.10.2013 Hassu poika maitonenä, kehruukone suloinen. Ritchie-pojun vauhtiraidat, värittää turkin pehmoisen.

Ritchiellä kestää hetken lämmetä uusille ihmisille, mutta kun luottamus on saatu, ei hurina ota loppuakseen. Mikäli Ritchien mielestä silitykset loppuvat kesken, tekee hän “hyppypuskuja” kättä vasten, että saa huomion kiinnitettyä. Ritchie etsii kotia, jossa olisi leikkiseuraa. Hoitopaikassaan poitsu on myös tottunut koiriin.

14.10.2013 Ritchien ja sisarusten sieni-infektio on vihdoin historiaa ja nelikko aloitti tositarkoituksella ikiomien kotien etsimisen. Uusia kuvia ja luonnekuvausta tulossa.

30.3.2013 Ritchiellä ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

3.2.2013 Ritchie on reipas ja rempseä kollipoika, joka tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Ritchie on ystävällinen kehruukone, joka tykkää silittelystä ja sylittelystä. Pikkuherra varmasti tykkäisi, jos uudessa kodissa olisi kissakaveri odottamassa, jonka kanssa saisi telmiä mielin määrin.

Sisarukset Geoffrey, Ritchie ja Vicky ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Hoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.