Riski (nyk. Mooses)

Lisätty sivulle: 2013-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Riski (nyk. Mooses)
9.8.2013 Riski muutti omaan kotiin Helsinkiin Pony ja Sisu kissojen kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Nurmijärvellä.

Kuulumisia kotihoidosta:

19.7.2013 Pikkuiset tulivat noin neliviikkoisina hoitooni ja ensialkuun pienimpiä piti syöttää tuttipullosta, koska lautaselta syöminen meni lähinnä uimiseksi. :) Koko lauma on hyvin sosiaalinen ja hakeutuu mielellään samaan huoneeseen ihmisten kanssa. Pennut sopivat hyvin myös koiraperheeseen.

Riskin nimi viittaa pojan suureen kokoon, Riski on kaksi kertaa suurempi kuin veljensä Rydman. Riski ei juurikaan välitä sylissä olemisesta ja saattaa jopa raapia päästäkseen alas. Tästä syystä Riski ei ehkä sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Riski on muutenkin luonteeltaan hyvin päättäväinen ja eikä alistu kovinkaan helposti hoitotoimenpiteisiin. Riski on nallukkamaisen ulkonäkönsä vuoksi todella suloinen poika.

Tytöt Rosen ja Rilli, pojat Riski, Rydman ja Ranssi ovat sisaruksia ja lähtöisin Porvoosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.