Ripa

Lisätty sivulle: 2007-12-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ripa
8/2008 RIPALLE LÖYTYI KOTI LÄHIPIIRISTÄ

****

12.8.2008 RIPA ETSII UUTTA KOTIA. Ripa viihtyisi varmaan hyvin ainoana kissana tai ehkäpä jonkun mukavan tyttökissan kaverina.

Kodinvaihtajakissan kulukorvaus 60€

15.8.2008 Kuulumisia nykyisestä kodista “Ripa on tosi reipas ja perheen menossa mukana. Kovin ihmisläheinen ja kiltti kisu. Hän on myös oppinut jo olemaan pelkäämättä lapsia, kun hoksasi, että tassunhuitaisulla heidät saa pois kiusaamasta. Lennin(perheen toinen kissa) kanssa ei edelleenkään juttu luista, vaikka Lenni on mielestäni jo hyväksynyt Ripan ja yrittää kaveerata. Tuntuu siltä, että Ripa ei protestoi, jos jatkuvasti olen silittämässä ja tarjoan herkkuruokia samalla huitoen muut kissat pois lähistöltä, jotta hän saa ruokarauhan. Uskon että ainoana kissana tai yhden tosi rauhallisen kissan kaverina Ripa olisi onnellisin. Selkeästi hän tarvitsisi ihmisen, joka olisi vain häntä varten. Ripa on aina todella tyytyväisen oloinen kehruukone, kun saa joko minun tai Vesan täysipainoista huomiota. ”

****

10.5.2008 RIPA MUUTTI OMAAN KOTIIN kahden muun kissan kaveriksi

****

2.6.2008 uusi kuva ja kuulumisia: Heips! Ripa on nyt ollut uudessa kodissaan kolmisen viikkoa ja alkoi vihdoin liikkua piilopaikastaan myös päiväsaikaan. Edelleenkin hän on tosi arkajalka, mutta uskaltautuu piilostaan viimeistään silloin, kun ruokapurkki aukeaa. Topi-kissamme on ottanut Ripan kaverikseen ja nukkuvat kylkimyyryläisinä oheisessa kuvassa. Aikaa Ripa tarvitsee vielä paljon rohkaistuakseen ja toivottavasti sopeutuu lapsiimmekin jonain päivänä. Välitätkö näitä terveisiä myös Paulalle, kiitos!

****

UROS, noin 2-3v (talvella 2008)

31.1.2008 Komea valkoinen kolliherra odottelee omaan kotiin pääsyä mukavassa kotihoitopaikassa, mutta toki se oma rakastava koti vetää aina vertoja hoitokodille!

13.12.2007 Ripa kaipaa omaa kotia

Kertomus Tallinnasta: “Noin 2v leikattu kolli. Komea valkoinen keltasilmäinen kolli oli heidetty katulle viime talvella ja peitteli autojen alla. Tuli hyvin toimeen katukissojen ja koirin kanssa mutta joka mahdollisuudella kurottautui ihmisin seuraan.

Onneksi tämä hellä ja ystävällinen kisu pääsi hoitokotiin ja oli kerrastan kuin ikioma perhenjäsen. Se tuli ensimmäisenä yönä sänkyyn ja nukkui jaloissa. Kisu on vaatimaton ruuoan suhteen ja kaikin tavoin mukava lemmikki.”

KULUKORVAUKSELLA kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.