Rino

Lisätty sivulle: 2009-07-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rino
24.9.2009 RINO JA RAMOS MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN JÄRVENPÄÄHÄN

****

UROS, noin 4,5-5kk (elo/syyskuun vaihteessa 2009)/Helsingissä

11.9.09 ‘Ramos ja Rino, veljekset kuin ilvekset, Pilli ja Pulla, Majakka ja Perävaunu. Rakkailla lapsilla on monta nimeä! ;D Punaiset solakat kissanpojat ovat veikeä parivaljakko. Minne Ramos menee, siellä on kohta Rino perässä ja päinvastoin. Hieman rohkeampana poikana Ramos on yleensä ensimmäisenä paikalla. Rino ei säntää ihan yhtä päätä pahkaa joka paikkaan, vaan harkitsee hetken ennen kuin liittyy veljensä seuraan. Pojilla on selvästi itämaista verta suonissaan, kun ovat niin siroja, kaunispiirteisiä ja solakoita nuorukaisia.

Nämä leikkisät ja aktiiviset pojat lähtevät mieluiten yhteiseen uuteen kotiin. Ensikatsomalta sen erottaminen, kumpi pojista on kyseessä, tuntuu mahdottomalta. Jonkin aikaa lapsukaisia tarkkailtuaan, voi huomata ainakin 7 asiaa, joiden perusteella osaa erottaa veijarit toisistaan. Sekä Ramos että Rino ovat sisäsiistejä, hyvällä ruokahalulla varustettuja reippaita nuoria kolleja. Lelut ja raapimapuu saavat kyytiä – kuten myös velipoika aika ajoin ;D Näiden suloisten poikien kanssa ei taatusti ole tylsää, eikä aika käy pitkäksi!

Molemmat pojat nauttivat myös sylissä paijattavana olemisesta, ja ilmaisevat tyytyväisyytensä kehräten ja puskien hellyttävästi. Ihmisten jaloissa kiehnääminen on lapsukaisten mielestä ihanaa ajanvietettä – ja hyvä keino ilmaista olevansa valmis mihin vaan, kuten syömään, silityksille tai leikkiin.

30.8.2009 Riffi pääsi omaan kotiin ja loput sisarukset odottavat omaan kotiin pääsyä. Pennut ovat vielä arkoja, mutta oikein kauniita ja suloisia.
19.8.2009 Riffi on jo varattu, mutta mistä koti pentueen lopuille kisuille. Rubi, Rino ja Ramos olisivat jo valmiita nekin lähtemään omaan kotiin.

27.7.2009 Sisarukset Rino, Riffi, Ramos ja Rubi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Katukissa synnytti pennut kellarissa. Mutta talon asukkaat eivät halunnut kissa-asukkaita, pyydystivät emo-kissan ja surmasivat sen. Pennut olivat 3 päivää yksin ja 2 pentua kuoli nälkään. Mutta 4 jaksoivat odottaa apua ja selvisivät elossa. Nyt ne ovat onnellisesti kasvaneet, ystävälliset, iloiset ja terveet, ja valmiit lähtemään uuden kotiin.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.