Rinja

Lisätty sivulle: 2017-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rinja
25.9.2017 Rinja muutti yhteiseen kotiin Helsinkiin siskonsa Riannan kanssa. Kuvaterveiset tytöiltä uudesta kodista.

***

Naaraspentu leikataan, synt. noin 10.6.2017, luovutus 2.9. alkaen. Kotihoidossa Helsingissä

24.8.2017 Rianna, Riia, Rinja ja niiden emo Rilla on löydetty Kirkkonummelta eikä kukaan kaivannut niitä löytöeläintalosta, joten ne siirtyivät 11.8. Rekku Rescuelle kotihoitoon. Rilla on joskus ollut kotikissa, mutta pennut eivät olleet ihmiseen laisinkaan tottuneita ennen kuin ne noin 7 viikkoisina otettiin talteen. Alkuun pennut olivat arkoja sähikäisiä, mutta nyt ne ovat sen verran jo reipastuneet, että niiden kodin etsintä voidaan aloittaa.

Raitapaitainen Rinja on pentueen pienin ja kiltein neiti, joka hieman jää siskojensa jalkoihin leikeissä. Lähestyvää kättä pitää vielä suhista, mutta se jää paikoilleen, kun sitä silittelee. Leikin varjolla se ei huomaa arastella käsittelyä ja silloin sitä saakin silitellä yllin kyllin. Sylissä neiti on nätisti, mutta ei siinä kauaa malta pysyä, kun ympärillä on maailma tutkittavana. Kynnet saa leikata ongelmitta, hampaat tutkia ja muutenkin Rinja on oikein mukava hoitolainen. Sillä on hyvä ruokahalu ja raaka liha varsinkin on mielestä ruokaa.

Rinja etsii arkuutensa vuoksi rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään. Kodissa tulee myös olla kiltti kissaneiti, sillä Rinja kaipaa tueksi ja turvaksi reipasta kaveria.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.