Ringo

10/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.2.2022 Kinoko ja Ringo muuttivat yhdessä viettämään kissanpäiviä omaan yhteiseen kotiin.

Iloinen mutta arka pikkukolli Ringo etsii kotia yhdessä veljensä Kinokon kanssa.

13.2.2022

Kinoko ja Ringo ovat kissaveljekset isosta kissapopulaatiosta, josta heidät pelastettiin noin 10 viikon ikäisenä. Molemmat olivat tullessaan hyvin flunssaisia ja kärsivät sisäloisista sekä korvapunkeista – sekä pelkäsivät ihmisiä kovasti. Antibioottien, höyryhengityksen ja puhdistelun myötä kaksikko voimistui ja ovat nyt oikein hyvinvoivia pikkukolleja. Viime kuukauden ajan he ovatkin myös rohkaistuneet paljon kotikissakoulussa ja etsivät nyt yhdessä kotia.

Ringo on veljeään arempi ja varovaisempi, enemmän perässä seuraavaa sorttia, joka antaa Kinokon varmistaa ensin tilanteen turvallisuus. Leikkiessään myös Ringo on iloinen pikkukissa, joka rakastaa saalistus- ja painileikkejä. Myös pallot ja sulkalelut kelpaavat hänelle hyvin. Tutun ihmisen Ringo päästää silittelemään ja antaa jonkin verran käsitellä, mutta otteiden on oltava varmoja ja palkkion taattu. Ringo tarvitsee tulevalta omistajaltaan vielä paljon rohkaisemista, aikaa ja ymmärrystä aran kissan sielunmaisemalle. Hän sähisee herkästi tilanteissa, jotka tuntuvat epävarmoilta, sekä pakenee kaikin tavoin kiinni ottoa, jos se ei juuri hänelle sovi. Sijaiskodissa on harjoiteltu pelottavaa boksimatkustusta sekä korvien putsaamista, mutta esimerkiksi kynsien leikkuu ei vielä onnistu.

Summary in English

Happy but shy little Ringo is looking for a home with his brother Kinoko.

13.2.2022

Both kittens had a bad flue when they came to Rekku Rescue and suffered from insides as well as ear mites – and were very afraid of people. With antibiotics, steam breathing and cleansing, they got better and are now very well-off little ones. For the past month, they have also found courage in home cat school and are now looking for a home together.

Ringo is more cautious and careful than his brother and lets Kinoko to first ensure the safety of the situation. While playing, Ringo is also a happy little cat who loves predatory and wrestling games. Balls and feather toys are also his favourites. A familiar person can handle Ringo, but you need to be confident and reward with a treat. Ringo still needs a lot of encouragement, time and understanding of a shy cat from his future owner. He hisses  in situations that seem insecure, and escapes if you try to catch him the wrong moment. Ringo has practiced going to the carry box, ear cleaning and other handling in the foster home but for example nail cutting is not possible yet.