Ringo

Lisätty sivulle: 2017-03-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ringo
23.6.2017 Ringo ja Jade saivat yhteisen kodin kolmannen kissan kavereina Vantaalta.

***

Leikattu uros, noin 3 v, kotihoidossa Helsingissä.

7.6.2017 Lisätty Ringolle muutama yhteiskuva Jaden kanssa.

2.4.2017 Ringo ja Jade ovat odotelleet omaa kotiaan kotihoitopaikassa jo tovin ja olisivat jo oikein valmiita muuttamaan omaan kotiinsa. Nämä todelliset toistensa sielunveljekset ovat osoittaneet kotihoidossa ollessaan olevansa valtavan ihania ja ihmisläheisiä kissoja. Sekä Jade että Ringo ovat erittäin kilttejä ja antavat mielellään silittää itseään. Molemmat tulevat myös paljon puskemaan. Jade ja Ringo pesevät toisiaan päivittäin ja jopa nukkuvat toistensa sylissä! Ringo on kaksikosta hieman arempi, mutta seurailee kuitenkin kiinnostuneena kodin tapahtumia, ja samoin seurailee usein Jaden liikkeitä. Myös Ringo tulee nykyään aina ovelle vastaan. Molemmat ovat älykkäitä, ja useimmiten tottelevaisia. Esimerkiksi poistuminen keittiön tasolta onnistuu heti katsekontaktin ja reippaan alastuloeleen näyttämisellä, ja molemmat katsovat tasolla oltuaan hivenen syyllisellä katseella, eli paikat joissa ei saisi olla ovat kyllä molemmilla tiedossa.

Ringo hakee usein itse märkäruokapussin kaapin alatasolta, välillä niitä ylimääräisiä ruokapusseja joutuu sitten laittamaan takaisin, mutta päättäväisyyttä ja ruokahalua ei ainakaan häneltä puutu. Ringolle lisätty myös uusia kuvia.

2.3.2017 Ringo saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan yhdessä kaverinsa Jaden kanssa. Ringo ja Jade ovat sisäkissoina kasvaneita kolleja, jotka ovat eläneet 7 kissan taloudessa ennen Rekuille tuloa. Ringo ja Jade ovat seurallisia kissoja, jotka tykkäävät seurailla mitä ihmiset touhuavat ja tulevat toisinaan vastaan kotihoitajien tullessa sisään. Pojat pitävät ihmisen kosketuksesta, kuten silittämisestä, mutta sylissä kumpikaan ei malta kovinkaan kauan olemaan.

Ringossa on ripaus aikuismaista charmia ja Ringo osoittaakin lempeää auktoriteettiaan tarvittaessa nuorempaa Jadea kohtaan. Jos Ringo ei halua juosta kilpaa tai leikkiä, Ringo näyttää sen suoraan ja poistuu tyylikkään rauhallisesti paikalta. Kissanlelut eivät Ringoa ole ainakaan vielä juurikaan innostanut. Ringosta löytyy kuitenkin myös virtaa ja Jaden kanssa onkin mukava välillä ottaa leikkisiä painieriä. Lisätilaa Ringo on löytänyt lattiatason yläpuolelta, yhden mieluisan nukkumapaikan Ringo on löytänyt eteisen senkin päältä. Jaden persoonallisempi naukuminen ei ole tarttunut Ringoon vaan Ringo ääntelee normaalin kissan tavoin harvakseltaan.

Molemmat kissat osaavat ottaa rennosti ja torkkuvat sen kummemmin mitään tekemättä. Energiaa heistä kuitenkin myös löytyy ja tulevan kodin tulisikin varautua siihen, että pelkkä lattiataso ei näille kolleille riitä. Ringon ja Jaden edestä kannattaakin siis siivota kalliit maljakot tai koriste-esineet pois tieltä. Tieten tahtoen pojat eivät harrasta esineiden tiputtelua, mutta vahingossa vauhdin ja hyppelyn hurmassa näin saattaa kuitenkin käydä. Pojat tykkäävät myös nukkua yhdessä lähekkäin tai aivan toisiaan kiinni sekä puskea ja pestä toisiaan.

Ringo ja Jade ovat toistensa parhaat ystävät ja etsivätkin uutta kotiaan yhdessä, jossa he saisivat aina toisistaan seuraa tarvittaessa. Kissoilla on myös jonkin verran kokemusta edellisessä kodissaan lapsista. Ensisijaisesti Ringo ja Jade etsivät kuitenkin hieman rauhallisempaa aikuiskotia tai mahdollisesti kotia, jossa lapset ovat jo hieman vanhempia ja osaavat jo antaa kissoille myös omaa ja rauhallista aikaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.