Ringo

Lisätty sivulle: 2009-03-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ringo
22.8.2009 RINGO SAI KODIN TURUSTA

****

26.7.2009 Ringo lähtee omaan ihanaan kotiin neljän viikon päästä

19.6.2009 Ringo on äärettömän seurallinen kiltti kissa. Kotiuduttaan pistää varmaan parketitkin rullalle, leikkisä kun on. Ringo on koirista sitä mieltä, ettei sellaisia otuksia maailma kaipaa, eli ei sovi koiraperheeseen.

9.6.2009 Ringo tuli hoitokotiin Paimioon, ja siihen voi sovittaessa mennä tutustumaan.

7.3.2009 Ringo on pitkäkarvainen punainen kissapoika. Ringo on kastroitu ja iältään n.1-vuotias.

Ringo on ystävällinen ja odottaa koko ajan että sitä hellittäisiin. Ringo Matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Ringo asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Ringo on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Ringolle on tehty kliininen tarkastus ennen Suomeen tuloa, ja tästä löytyy myös merkintä passista, tuonnissa on noudatettu edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuonnin ehtoja.