Rimmel

Lisätty sivulle: 2007-04-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rimmel
1.7.2007 ARBUS JA RIMMEL MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2007/2008 Nyt vähän pidemmällä juoksulla vois sanoa että kissat ovat kotiutuneet hyvin. Molemmat ovat alkaneet luottamaan jopa vieraisiin kyläilijöihin ja muutenkin suhtautuvat varsin lempeämielisesti kaikkiin. Ruoka maistuu ja terveys on pysynyt hyvänä.

Rimmelistä on tullut aika hellyyden tarvitsija ja se saakin aika ajoin “mähän tulen syliin nyt” kohtauksia ja jostain syystä varsinkin silloin kun joku istuu tietokoneen ääreen työskentelemään. Arbus on enempi sellainen jaloissa kiehnääjä, mutta antaa hyvin paijailla ja rapsutella. Alkuun Arbuksen kanssa näytti ettei se ei oikein tajunnut, että paijausyritykset tarkoittaa vaan hyvää vaan räväytti aika herkästi takasin.

Molemmilla kissoilla on edelleen jonkinasteinen varautuneisuus iskostunut takaraivoon, Arbuksella se näkyy siinä että yllättävät liikkeet tai esim tumman puhuva toppatakki saa aikaan kunnon sähinät ja korvien luimistelun mutta kun toteaa “että hei minä se vaan tässä” ni Arbus on itsekkin vähän hölmistyneen näköinen, että mikäs tässä muka oli hätänä.

Rimmeli on muuten taas herkkä, olen jotunut muutamasti torumaan vähän kovempaan ääneen kun Rimmel on jäänyt toistuvasti housut kintuissa kiinni vessapaperirullien ja postin tuhoamisesta. Tosin eihän Rimmel voi sitä ymmärtää, että siinä mitään pahaa on jos nyt vähän vessapaperia silppuaa. Mutta kuitenkin toruin ja siitä Rimmel sitten loukkaantumaan. Pariin päivään ei tyttöä näkynyt. Okei nyt ollaan taas kamuja. ok, ei muuta tällä haavaa.. Tommi

4.7.2007 Kissat tuntuvat rentoutuvan päivä päivältä enemmän ja muutenkin vauhti alkaa olemaan huima. viime yönä ilmeisesti arbus pudotti kukkaruukun ikkunalaudalta joka meni säpäleiksi, heräsin ryminään ja menin katsomaan mitä kävi nin arbus mulle sähisi ja suhisi vihaisesti vähän siihen tyyliin että mitäs jätkä siinä rymyät kun toiset yrittää yötä väijyä. ruoka maistuu hyvin, ehkä liiankin hyvin, täytyy ehkä hieman hioa ruoka aikoja. kisut otti lapset vastaan tosi hyvin eikä lasten ja kissojen välillä ole ollut suhinoita tai kynsien esittelyä vaan sulassa sovussa mennään, leikitään, annetaan rapsuttaa ja paijata. illalla kissat tuntuivat nukkuvankin lasten vieressä.

2.7.2007 Tervehdys, eilinen matka uuteen kotiin pelotti sen verran Arbusta ja
Rimmeliä että molemmilla tuli hätäpissat kuljetusboxiin, Rimmeliltä pääsi
kakkakin…:-)

Ensin kisut päättivät lymyillä ja sähistä vessan kaapin alla mutta jo tunnin
kuluttua kumppanit lähtivät varovaisin askelin tutustumaan uuteen ympäristöön ja kirjahyllyn takaa löytyikin oivallisen turvallinen paikka pestä pisut pois turkista. Tutustuminen jatkui pitkin asuntoa matalana ryömimällä ja Arbus ei malttanut olla sähisemättä aina kun joku muu liikkui, pari kertaa piti käydä varpaita koukkimassa sohvan välistä.

Ensimmäisen ruokapurkin avauduttua liikeni muutama nopea pusku jalkoihin ja Rimmel kommentoi ruokatarjoilua toteamalla että kur kur, hyr hyr , hyvin maistui. Sitten päättivät vetäytyä unille ja herättyään aloittivat kilpajuoksun ja painin. Viherkasvit olivat ilmeisen eksoottinen kokemus että piti joka kasvi haistella läpikotaisin, koukkia vähän lehtiä ja varmuudeksi sähäyttääkin. Yöllä kuulosti olevan jonkin sortin juostaan ympäri asuntoa ralli.

Aamulla makkarin oven takana odottikin sitten kaksi reipasta kissaa jotka päättivät näyttää viehättävät puolensa hurisemalla ja puskemalla niin etten
meinannut keittiöön päästä ja aamupala maistui hyvin.

Hiekkalaatikkokin on kelpuutettu ja vuoron perään käyvät pikku pisut vääntämässä. Tänään ollaan pikkusen paijailtu ja rapsuteltu, harjaankin tutustuttiin vähän. Rimmel näutti harjaamisesta silmin nähden ja Arbuskaan ei malttanut pysyä loitolla mutta harja näyttikin sitten läheltä katsottuna
hieman pelottavalta joten sille piti näyttää kaapin paikka suhisemalla ja ottamalla pieni painiottelu Arbus vs Harja. Arbus voitti ja poistui arvokkaasti häntä pystyssä. Sitten oli taas kaksin taistelun vuoro Rimmelin kanssa ja mattojen rullaamisen jälkeen kissat vetäytyivätkin meidän sänkyyn unille. Eli hyvin lähtenyt liikkeelle täällä uudessa kodossa elo.

Kuulumisia sitten myöhemmin lisää.

-Tommi,Sirkku,Arbus,Rimmel-

****

LEIKATTU NAARAS, noin 8kk (toukokuun 2007 alussa) / kotihoidossa Vantaalla Arbus-kissan kanssa.

Sosiaalinen Rimmel-tyttö odottaa omaa rakastavaa kotia kotihoitopaikassa. Arbus, Malene, Rimmel ja Hansu on löydetty Coca Cola Plazasta Tallinnasta. Venäläiset rakennusmiehet ruokkivat kissoja ja päästivät kissat välillä lämmittelemään parekkeihin joten kissat ovat tottuneet ihmiseen.

Kuulumisia kotihoidosta 9.5.:
Rimmel on vinosilmäinen ja hauskannäköinen tyttö, joka näyttää siltä kun
se olisi vedetty savupiipun läpi. Luonne on herttainen ja leikkisä, ja siitä
tuleekin varsinainen sylikissa kunhan oppii luottamaan ihmisiin. Huomaa,
kuinka se haluaisi vain köllötellä sylissä, mutta säikähtää välillä kuin
varmuuden vuoksi. Arkuus ei kuitenkaan koskaan ilmene aggressiivisuutena,
vaan sympaattista Rimmeliä on helppo käsitellä. Ottaa itse kovasti kontaktia
ja on jo alkanut ymmärtää harjaamisen hienouden päälle -tämä onkin tärkeää
näin pöröisen kissan ollessa kyseessä! Kaikenlainen murkina maittaa
mainiosti ja lihaa on saatu luiden päälle. Rimpula on leikattu ja valmis
uuteen kotiin: tule tutustumaan!