Rilli

Lisätty sivulle: 2013-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rilli
10.8.2013 Rilli muutti omaan kotiin Espooseen toisen kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.8.2013 Rilli on ollut meillä nyt vähän yli viikon ja todella hyvin on mennyt. Leikkaushaava on parantunut melkein kokonaan. Rilli tulee hyvin toimeen meidän toisen kissan ja koiran kanssa. Öisin juostaan rallia ja päivät nukutaan yhdessä koiran pedissä. Rilli on todella sosiaalinen ja kiltti tyttö, osaa kyllä laittaa meidän pojat ojennukseen. :D Kova on tyttö pörisemään ja kehräämään. Terveiset Rekku Rescuelle meidän porukalta ja kiitos ihanasta kissatytöstä! :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Nurmijärvellä.

Kuulumisia kotihoidosta:

19.7.2013 Pikkuiset tulivat noin neliviikkoisina hoitooni ja ensialkuun pienimpiä piti syöttää tuttipullosta, koska lautaselta syöminen meni lähinnä uimiseksi. :) Koko lauma on hyvin sosiaalinen ja hakeutuu mielellään samaan huoneeseen ihmisten kanssa. Pennut sopivat hyvin myös koiraperheeseen.

Rilli on pentueen ainut tummanvärinen kissa. Rilli on hyvin seurallinen ja viihtyy sylissä. Jaksaa leikkiä vaikka aamuun asti, joten etsii perhettä, jossa ehditään leikittää pientä prinsessaa.

Tytöt Rosen ja Rilli, pojat Riski, Rydman ja Ranssi ovat sisaruksia ja lähtöisin Porvoosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi