Riku

Lisätty sivulle: 2015-12-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Riku
29.1.2016 Riku ja Taro saivat kodin Espoosta.

***

Leikattu urospentu, s. 9/2015. Kotihoidossa Helsingissä.

11.1.2016 Riku on kehittynyt paljon hoitopaikassa ja nykyään rakastaa huomiota, rapsutusta ja paijaamista. Se tulee mielellään syliin ja jää sinne pitemmäksi aikaa. Jos syliä ei tajua tarjota, niin Riku osaa pyytää sinne pääsyä.

Riku ja Taro ovat todella läheisiä ja muuttaisivat mielellään samaan kotiin.

20.12.2015 Riku tuli taloon aluksi vähän arkana. Ei tykännyt kun koskettiin, mutta ei ollut äkäinen. Tilanne on kuitenkin muuttunut niin paljon, että leikkauksen yhteydessä pitivät tätä kissaa pentueen seurallisempana. Muihin pentuihin suhteutettuna Riku tuntuu pentueen isoveljeltä, aluksi isoin ja tietyllä tapaa rennoin. Riku jää monesti jalkoihin makaamaan odottaen silityksiä ja rapsutuksia. Sylikissaksi se ei ole kuitenkaan vielä tottunut ja osaa verbaalisesti ilmaista sen, että sylissä oleminen ei nappaa.

Riku etsii kotia joko veljensä Taron kanssa tai voisi muuttaa kivan kollin kaveriksi.

Sakura, Riku ja Taro ovat saapuneet hoitopaikkaan Sastamalasta. Pennut on luovutettu kodista ja emo on nyt leikattu. Pennuilla oli vaikea alku, niitä jouduttiin ruiskuruokkimaan ja muutoinkin tehohoitamaan. Epäilynä pennuilla oli paper bone. Nyt pennut ovat jo reippaita ja terveen oloisia. Nämä pennut eivät suostu syömään muuta, kuin raakaruokaa. Eli omistajan olisi hyvä olla kiinnostunut raa’an lihan syöttämisestä kissalle. Raakaruokintaan saa apua ja ohjeita varaajalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.